10/21/2020
2 min
0

Microsoft licentie kopen: online marktplaats om eenvoudig te besparen

10/21/2020
2 min
0

Een Microsoft licentie kopen en daar het liefst flink op besparen? Steeds meer bedrijven zijn tot wel 50 procent of zelfs meer goedkoper uit. Zij maken gebruik van tweedehands licenties. Die werken op dezelfde manier als een nieuwe licentie, maar hoeven ondertussen niet zoveel te kosten.

U kunt online een Microsoft licentie kopen, bijvoorbeeld voor Office en andere licenties. Direct bij Microsoft zelf, bij een reseller of online via onze marktplaats. Wij helpen u de kosten omlaag te brengen, zodat u bespaart met het beheer van de diverse licenties. Stukken goedkoper dan u gewend bent. 100% audit proof en legaal, waardoor steeds meer organisaties daar tevreden gebruik van maken.

Microsoft Office en andere licenties

Een Microsoft licentie kopen voor Office of een ander softwarepakket dat u zakelijk wilt gebruiken? Dat kan veel goedkoper dan u gewend bent. Zoek naar Microsoft Office Standard en Professional, bijvoorbeeld in de edities 2010, 2013 en 2016. Stuk voor stuk prijzige licenties, vooral als u daar op basis van het Open License Program voor de hele organisatie gebruik van wilt maken.

Gelukkig kan dat een stuk goedkoper, met de tweedehands en gebruikte licenties. U kunt op die manier Microsoft Office kopen, zonder daar de hoge zakelijke prijs voor te betalen. Om uw Microsoft licenties te beheren en de totale kosten daarvan eenvoudig omlaag te brengen.

Tweedehands Microsoft licenties

De licenties die er online beschikbaar zijn via onze marktplaats zijn al een keer eerder gebruikt. Het gaat om gebruikte en tweedehands licenties. Andere bedrijven maakten daar gebruik van. Nu hebben ze de licenties niet meer nodig, waardoor u de kans heeft om daar goedkoop gebruik van te maken.

Een tweedehands Microsoft licentie kopen en benieuwd hoe dat werkt? De licenties werkt precies zoals een nieuw exemplaar. Gebruikte licenties kunt u op dezelfde manier activeren. Gewoon in uw eigen taal, ook als het gaat om een Single Language licentie die eerst in een andere taal werd geactiveerd. Wat dat betreft hoeft er niets te veranderen aan de manier waarop u zakelijk gebruik maakt van de belangrijke softwarepakketten.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

100% audit proof en legaal

Wij zorgen ervoor dat u Microsoft Office kunt kopen of gebruik kunt maken van andere licenties. 100% audit proof en volkomen legaal, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

U kunt onze online marktplaats gebruiken om een van de licenties te kopen. Voor de software van Microsoft waarmee u zakelijk wilt werken, net als voor andere licenties die u nodig heeft. Bekijk ons aanbod voor Microsoft Visio en andere licenties, om daarmee online inspiratie op te doen. Wij helpen u de licenties te beheren en daarmee te besparen, zonder dat er in het gebruik iets hoeft te veranderen.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.