10/26/2020
2 min
0

Microsoft licentie kopen: tweedehands is tot 50 procent goedkoper

10/26/2020
2 min
0

Het kan goedkoper dan u gewend bent. Zo’n 50 procent goedkoper of zelfs meer, dankzij de gebruikte licenties die er beschikbaar zijn. Tweedehands Microsoft licenties werken precies hetzelfde als de nieuwe en originele modellen. Ze ontgrendelen de zakelijke software waar u gebruik van wilt maken. 100 procent legaal en daardoor audit proof, terwijl u daar een lagere prijs voor betaalt. Een goedkoper alternatief voor de anders dure licenties, zelfs als u gebruik maakt van het Open License Program.

Tweedehands Microsoft licenties

Steeds meer bedrijven maken gebruik van de tweedehands Microsoft licenties. Zowel binnen het MKB als grotere organisaties, om de kosten eenvoudig te drukken. Een trend die is ontstaan sinds een uitspraak van een rechter, die aangaf dat dit wettig is toegestaan.

De rechter oordeelde dat de koper van een licentie naast het eeuwigdurende gebruiksrecht deze licentie ook mag doorverkopen. Dat biedt de mogelijkheid om er op de gewenste manier gebruik van te maken, net als de mogelijkheid tot verkoop. Door een licentie te koop aan te bieden kan een andere organisatie daar vervolgens gebruik van maken, op een meer voordelige manier.

Zo zorgen wij er voor dat we de Microsoft licenties inkopen bij bedrijven die daar geen gebruik meer van willen maken. Andersom kunnen we u een officiële Microsoft licentie aanbieden, waarvoor u een lagere prijs betaalt dan u gewend bent of zou verwachten.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Officiële Microsoft licentie

Het gaat om een officiële licentie, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Geen probleem tijdens een audit en 100 procent legaal, op basis van een gerechtelijke uitspraak. Steeds meer bedrijven die licenties kopen maken daar gebruik van voor zowel Office als andere zakelijke software.

Wat dat betreft bestaat er een mogelijkheid om zo’n 50 procent of zelfs meer te besparen op de software die u gebruikt. Niet door er minder gebruik van te maken of anders mee om te gaan, maar gewoon door de gebruikte licenties in te zetten. En weet u niet goed hoe dat precies in z’n werk gaat of wilt u horen hoe andere organisaties daar tevreden gebruik van maken? Wij vertellen u er graag meer over. Neem daarvoor contact met ons op.


Pre-Owned: Windows Server licenties en meer

Uiteraard kunt u verschillende tweedehands Microsoft licenties kopen. Zoekt u bijvoorbeeld naar een licentie voor Windows server, dan heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen, net als met andere software van Microsoft. Gaat u voor SQL Server of een andere licentie? Wij zorgen ervoor dat u niet langer te veel betaalt om er gebruik van te maken, zodat u zakelijk eenvoudig op de kosten kunt besparen.

Vraag hier uw offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.