10/21/2020
1 min
0

Wat is een tweedehands Microsoft Volume-licentie voor bedrijven?

10/21/2020
1 min
0

Gehoord over een tweedehands Microsoft Volume-licentie en benieuwd hoe andere bedrijven daar gebruik van maken? Het is een uitstekend alternatief voor de nieuwe licenties. Een stuk goedkoper en tegelijkertijd inhoudelijk gelijk. Volledig gecertificeerd, netjes audit proof en op die manier een uitstekende keuze om mee te werken.

U kunt de Microsoft Volume-licentie bijvoorbeeld gebruiken voor Windows Server 2016, waardoor dat niet langer duur hoeft te zijn voor uw onderneming. U kunt er gebruik van maken zoals u dat gewend bent, terwijl u daar bovendien een lagere prijs voor betaalt dan bij een nieuwe licentie.

Voor 5 tot 250 gebruikers

De Microsoft Volume-licentie is er voor 5 tot 250 gebruikers, zodat u daar zakelijk goed gebruik van kunt maken. Op een flexibele manier, waardoor u de licentie af kunt stemmen op het aantal gebruikers dat er mee gaat werken.

Tip: in steeds meer gevallen is het mogelijk om de licentie zelfs voor minder dan 5 gebruikers aan te schaffen. Handig binnen het MKB en voor ZZP-ers. Andersom kunt u de licenties tot honderden gebruikers aanschaffen, waardoor u daar ook als grote organisatie mee kunt werken.

Goedkoop alternatief

Gebruikte licenties kopen en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Het is een goedkoop alternatief, terwijl er eigenlijk niets hoeft te veranderen aan de werkwijze. Het gaat om een officiële licentie door Microsoft, al werd die al een keer eerder gebruikt. De eigenaar van de licentie besluit dat die niet meer nodig is, en die te verkopen. Wij kopen de licentie in en bieden u die graag aan.

Het gaat om tweedehands software licenties, op basis van het Microsoft Volume-model. Dat betekent dat u er met uw organisatie goed gebruik van kunt maken. Voor een lagere prijs dan de nieuwe licenties. Officiële sleutels en keys, die u kunt gebruiken om de software te ontgrendelen en daar zakelijk zonder problemen mee te werken. Ook tijdens een audit en andere controles, omdat u netjes voldoet aan de belangrijke richtlijnen en verplichtingen die er gelden.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Licenties kopen en verkopen

U kunt online de Microsoft licenties kopen. Gebruikt, en daardoor een stuk goedkoper dan wanneer u voor een nieuwe licentie zou kiezen. Op die manier zorgen we ervoor dat een Microsoft licentie voor organisaties niet langer veel hoeft te kosten. Direct meer weten over hoe dat werkt of al software op het oog die u graag tweedehands zou aanschaffen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.