10/16/2020
1 min
0

Microsoft Volume Licentie voor Office 2016: Standard of Professional Plus

10/16/2020
1 min
0

Op zoek naar een Microsoft Volume Licentie voor Office 2016? U heeft dan de keuze uit Standard of Professional Plus. Twee uitvoeringen van de software, waarmee u gebruik kunt maken van verschillende features. In de beide gevallen gebruikt u een Microsoft licentie voor meerdere gebruikers. 

Die ook tweedehands beschikbaar is, waardoor u daar de nieuwprijs niet voor hoeft te betalen. 100% volgens de richtlijnen van Microsoft, om daar zakelijk op een goede manier gebruik van te kunnen maken.

Office 2016 Standard voor het MKB

Gebruik maken van een Microsoft Volume Licentie voor Office Standard 2016 voor het MKB? Dat is een pakket voor de reguliere zakelijke gebruiker. Onderdelen en features zijn:

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • Publisher
  • OneNote
  • Outlook

Dat betekent dat u hiermee eigenlijk alle software tot uw beschikking heeft om zakelijk goed te kunnen werken. Uiteraard kunt u gebruik maken van een licentiesleutel voor volumegebruikers. Dat betekent dat u betaalt per gebruiker, zodat u de software binnen 5 - 250 computers kunt schalen.

Tip: met een Microsoft Volume Licentie heeft u tevens een aantal aanvullende rechten, zowel bij Standard als bij Office 2016 Pro Plus. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een Remote Desktop-omgeving en u heeft downgrade-rechten naar Office 2013.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Office 2016 Professional Plus: Microsoft Volume Licentie

Ook wel Office 2016 Pro Plus. Bent u benieuwd naar een Microsoft licentie voor meerdere gebruikers op basis van Office 2016 Professional Plus? U kiest daarmee voor een pakket dat in ieder geval bestaat uit de bovenstaande features voor het Standard-pakket. Daarnaast is er sprake van een paar aanvullingen. Het gaat om:

  • Access
  • Skype voor bedrijven

Het grote voordeel hiervan is dat u meer mogelijkheden heeft op het gebied van HD-videovergaderingen, chat, het analyseren en delen van gegevens en op het gebied van communicatie. De professionele keuze, op basis van een volumelicentie voor Microsoft Office. Zodat u er binnen de organisatie met 5 - 250 computers gebruik van kunt maken. En u betaalt aan de hand van het aantal licenties dat u gebruikt.

Tweedehands Microsoft Volume Licenties kopen

Wilt u de Microsoft Volume Licentie voor Office Standard 2016 of Office 2016 Pro Plus op een goedkope manier gebruiken? Dan is het de moeite waard om goed te kijken naar onze tweedehands licenties. Speciaal geschikt voor het MKB, omdat u de mogelijkheid heeft om een bestaande licentie op een officiële wijze opnieuw te gebruiken.

U kunt dan goedkoper licenties kopen voor Office 2016, net als voor de andere software die er beschikbaar is. Zoals voor MS Exchange, zodat u ook daarmee eenvoudig op de kosten kunt besparen.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.