10/26/2020
2 min
0

Welke zakelijke Microsoft Office licenties zijn er?

10/26/2020
2 min
0

Microsoft Office is een verzameling van een reeks programma’s speciaal voor zakelijk gebruik. Er zijn verschillende licenties beschikbaar. In dit artikel bespreken we de zakelijke Office licenties, Standard, Professional en Professional Plus.

Verschillen tussen Microsoft Office Standard, Professional en Professional Plus

Office Standard, Professional en Professional Plus zijn de drie zakelijke Office licenties uitgebracht door Microsoft. Office Professional is beschikbaar als retail-licentie en Office Standard en Professional Plus zijn beschikbaar als Volume-licentie. Het grootste verschil in de licenties zit hem in het feit dat je bij Professional één extra programma hebt en bij Professional Plus twee: Access en Skype voor Business. Hieronder in de tabel is het overzichtelijk gemaakt.

Tip: een Microsoft licentie kopen en gebruik maken van RDS services? Houd er dan rekening mee dat alleen de (Office) Volume licenties geschikt zijn voor Remote Desktop Services. Met RDS kunnen medewerkers overal vanaf elk device werken.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Microsoft Access en Skype for Business

Access en Skype for Business zijn de twee extra programma’s die u bij de Pro Plus variant krijgt. Bekijk ook dit artikel voor uitleg over alle programma’s van Microsoft Office. Om erachter te komen of het voor uw onderneming waard is om de Pro of Pro Plus variant aan te schaffen, worden hier Access en Skype for Business kort toegelicht.

Microsoft Access

Microsoft Access is een databasetoepassing waarmee gebruikers rapporten op grotere schaal kunnen invoeren, beheren en uitvoeren. Deze applicatie het meest geschikt voor ondernemingen die snel, grote hoeveelheden gegevens moeten organiseren. Met de hulp van Microsoft Access kunnen gebruikers belangrijke informatie effectief beheren door deze gemakkelijk op te slaan voor toekomstige referentie, rapportage en analyse. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben gebruikers met minimale inspanning toegang tot georganiseerde informatie in hun database.

Skype for Business

Skype for Business is een programma waarmee u met 250 mensen tegelijk kunt samenwerken en waarmee u uw werknemersaccounts kunt beheren met beveiliging op bedrijfsniveau. Mogelijkheden met dit programma zijn onder andere:

  • Vergaderen onderweg
  • Talrijke bedieningselementen voor presentatoren zoals deelnemers dempen en toevoegen
  • Met de Skype Meeting Broadcast kunt u inhoud uitzenden naar meer dan 10.000 deelnemers
  • Enquêtes creëren zodat mensen hun stem op een bepaalde vraag kunnen uitbrengen
  • Vergaderingen opnemen

Goedkope Microsoft Office 2019 licenties kopen

Bent u op zoek naar goedkope Microsoft Office licenties? Softtrader is specialist in tweedehands Microsoft-licenties, hiermee bespaart u tot 70% op de nieuwprijs. Benieuwd naar de prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.