10/23/2020
2 min
0

Microsoft Office voor Bedrijven: wat zijn de opties met een volumelicentie?

10/23/2020
2 min
0

Gebruik maken van Microsoft Office voor Bedrijven en daarvoor op zoek naar een volumelicentie? U heeft verschillende mogelijkheden, zowel voor Windows als voor Mac. En maakt u gebruik van onze goedkope zakelijke licenties? Dan heeft u zelfs de mogelijkheid om flink op te kosten te besparen.

U kunt een Office licentie kopen voor zakelijk gebruik, zonder dat de kosten daarvoor hoog op hoeven te lopen. We helpen u graag dubbel te besparen, dankzij de gebruikte licenties waarmee u standaard al voorkomt dat u nog langer te veel betaalt. De Office licentie op basis van het Open License Program schaalt met uw bedrijf mee, zodat die altijd goed aansluit bij het aantal gebruikers.

Drie mogelijkheden met volumelicenties

Benieuwd naar de mogelijkheden met volumelicenties? U kunt Microsoft Office voor Bedrijven op de volgende manier aanschaffen:

Office Standard

Wilt u gebruik maken van Office-bureaubladtoepassingen, maar daar liever niet te veel kosten voor maken? Office Standard is dan de juiste keuze, bijvoorbeeld in de 2019-editie. U heeft de beschikking over Outlook, Word, Excel, PowerPoint en Publisher. Houd er rekening mee dat Skype voor Bedrijven niet is inbegrepen.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Office Professional Plus

Wél gebruik maken van Skype voor Bedrijven op basis van de volumelicentie van Microsoft Office voor Bedrijven? Kies dan voor Office Professional Plus, in de 2019-versie of een andere editie. Dit pakket bevat alles uit het Standard-pakket, plus de Access-toepassing. Het is een meer uitgebreid pakket die ook HD-videovergaderingen mogelijk maakt.

Office Standard voor Mac

Werkt u zakelijk op een Mac en zoekt u daarvoor naar een Office-licentie? Dan is Office Standard voor Mac een goede keuze. U kunt op die manier een Office-licentie kopen die goed past bij de manier waarop u daar graag gebruik van wilt maken.

Microsoft Office voor Bedrijven kopen: tweedehands licentie

Gebruik maken van Microsoft Office voor Bedrijven en wilt u graag zoveel mogelijk besparen op de kosten? U kunt onze gebruikte licenties kopen,waarmee u heel voordelig uit bent. We kopen de licenties in van bedrijven die daar geen behoefte meer aan hebben. Vervolgens bieden we ze u weer voordelig aan, om daarmee eenvoudig te besparen.

Dat kan voor Microsoft Office en voor andere zakelijke toepassingen, zodat u de kosten voor IT veel beter in de hand kunt houden. Uiteraard zijn de licenties 100% legaal en volledig audit proof, waardoor u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. We zijn uw specialist in Microsoft Office voor Bedrijven, net als voor alle andere software waarvoor u op zoek bent naar een gebruikte of tweedehands licentie.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.