10/26/2020
1 min
0

Microsoft Office voor bedrijven: wat zijn de opties voor Office Zakelijk?

10/26/2020
1 min
0

Microsoft Office voor bedrijven gezocht en benieuwd naar de licenties die er beschikbaar zijn? Zakelijk is Office volledig onmisbaar, zowel voor grote als kleinere organisaties. Nieuwe licenties zijn helaas prijzig. Een tweedehands licentie is een goed alternatief.

Gelukkig is Office voor bedrijven ook goedkoper beschikbaar, dankzij de tweedehands licenties. Die zijn gelijk aan de nieuwe modellen, maar werden al een keer eerder gebruikt. De kosten liggen daardoor stukken lager, terwijl u er 100% legaal en volledig audit-proof gebruik van kunt maken.

Office Zakelijk: licentie kopen

Op zoek naar Microsoft Office voor bedrijven? Het biedt u de mogelijkheid om Office zakelijk te gebruiken, inclusief belangrijke applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Access.

De zakelijke licenties bieden toegang aan een gebruiker, op een zakelijke computer. U kunt gebruik maken van de online applicaties en mogelijkheden, net als de applicaties om offline te gebruiken. Op die manier biedt Office zakelijk verschillende opties, waar bij de nieuwe licenties een behoorlijk prijskaartje aan kan hangen.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Tweedehands licentie: goed en goedkoop

Wilt u een officiële Microsoft Office licentie kopen, maar daar liever niet te veel voor betalen? U kunt dan gebruik maken van de tweedehands licenties. Die zijn perfect geschikt voor zakelijk gebruik, terwijl ze stukken goedkoper zijn dan u gewend bent.

De licenties werden eerder al een keer gebruikt, door organisaties die daar geen behoefte meer aan hebben. Wij kopen deze licenties in, zodat we die u kunnen aanbieden. Op die manier betaalt u een veel lagere prijs voor de diverse Office-toepassingen. Ondertussen kunt u daar 100% legaal en volledig audit-proof gebruik van maken, zodat een audit niet tot problemen zal leiden.

Microsoft Office en meer zakelijke software

Uiteraard kunt u de goedkope tweedehands licenties gebruiken om Office zakelijk aan te schaffen. Daarnaast kunt u ze inzetten voor allerlei andere software waarmee u dagelijks werkt. Wilt u licenties kopen voor andere software, zodat u ook daarmee goed kunt werken? Wij laten u graag zien wat er beschikbaar is.

Zorg er met Microsoft Office voor bedrijven voor dat u goed kunt werken met de belangrijke software. Wij zorgen er dan ondertussen voor dat u daarvoor een scherpe prijs betaalt. Voor een gebruikte licentie, die net zo werkt als een nieuwe die veel meer zou moeten kosten.

Vraag hieronder uw offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.