10/26/2020
1 min
0

Office zakelijk kopen: bespaar tot 70 procent

10/26/2020
1 min
0

Office zakelijk kopen en daarvoor op zoek naar een goedkope licentie? Steeds meer bedrijven besparen tot 70 procent op de kosten, door gebruik te maken van gebruikte licenties.

Tweedehands licenties voor de software van Microsoft. Die op dezelfde manier werkt als de nieuwe, maar dan een stuk goedkoper. Bedrijven maakten eerder gebruik van de licenties, bijvoorbeeld op basis van het Open License Program. De schaalbaarheid en flexibiliteit daarvan maakt het mogelijk om die licenties ook weer te verkopen. Wij zorgen er als online marktplaats voor dat u daar het overzicht van heeft en die goedkoper kunt aanschaffen.

Microsoft Office licentie: Standard vs Professional

Microsoft Office zakelijk kopen wordt op die manier een stuk goedkoper, terwijl u gewoon voldoet aan de belangrijke richtlijnen en regels die daarvoor gelden. De licenties zijn volledig legaal en 100% audit proof, zodat u daar zonder problemen gebruik van kunt maken.

Bekijk bijvoorbeeld de licenties voor Office Standard en voor Office Professional die u kunt kopen. Beiden interessante keuzes voor het bedrijfsleven. Zowel binnen het MKB als binnen grotere organisaties. Om de kosten voor de software omlaag te brengen, terwijl er geen verschil is in het gebruik van nieuwe of tweedehands licenties.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

MS Office en andere licenties

Op zoek naar MS Office, net als naar licenties voor andere zakelijke softwarepakketten? Wij zorgen er met het brede online aanbod voor dat u de keuze heeft uit allerlei zakelijke software. Bekijk de licenties voor MS Office en vergelijk bijvoorbeeld de edities 2010, 2013 en 2016. Op die manier maakt u gebruik van de software die u nodig heeft, zonder dat u daar nog langer een te hoge prijs voor betaalt.

U kunt de zakelijke kosten voor software eenvoudig omlaag brengen, als u Office zakelijk tweedehands koopt. Gebruikte licenties, die u kunt toepassen en activeren zoals u dat ook met een nieuwe zou doen. Geen verschil, behalve dat u daarvoor een veel lagere prijs betaalt dan u gewend bent.

Licenties kopen: 100% audit proof

Tweedehands licenties kopen voor Microsoft Office en andere software? Altijd 100% audit proof en daarmee een veilige keuze, zonder zorgen. Tot wel 70 procent goedkoper dan de nieuwe licenties, waardoor het de moeite waard is om er goed naar te kijken.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.