10/23/2020
2 min
0

Out-of-Office in Office voor bedrijven: zo werkt het

10/23/2020
2 min
0

Gebruik maken van Out-of-Office voor bedrijven? Het is de beste manier om aan te geven dat u er tijdelijk niet bent, iets dat gewoon kan vanuit Microsoft Office. Voor zakelijk gebruik en ook voor particulieren, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat of een paar dagen vrij bent.

We zijn uw online specialist op het gebied van goedkope zakelijke licenties. Daarnaast kennen we de software die u kunt gebruiken met de licenties natuurlijk goed. Daardoor kunnen we zowel het MKB als grote organisaties adviseren over het gebruik van Microsoft Office en andere licentiesoftware.

Out-of-Office als u afwezig bent

Gebruik maken van Out-of-Office als u afwezig bent? Dat kan in Office voor Bedrijven op een heel eenvoudige manier. U kunt aangeven dat u de e-mails tijdelijk niet zal lezen of een ander adres doorgeven dat klanten tijdelijk kunnen gebruiken. Het is voor veel medewerkers de ideale manier om zonder stress vakantie te vieren, omdat u zich niet druk hoeft te maken over uw inbox.

Benieuwd hoe u daar gebruik van kunt maken in Microsoft Office voor zakelijk gebruik? We zetten de belangrijke stappen op een rij:

  1. Selecteer Bestand en kies voor Automatische antwoorden
  2. Gebruik Automatische antwoorden verzenden
  3. Type het bericht dat u wilt versturen en bevestig de keuze

Het is een eenvoudige manier om te laten weten dat u de e-mails tijdelijk niet zal lezen. Geef aan wanneer u weer terug bent of welke collega uw werkzaamheden tijdelijk over zal nemen. Op die manier kunt u dat de ander laten weten, zonder dat er tijdens uw vakantie nog een keer aan hoeft te denken.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Microsoft Office voor zakelijke toepassingen

Op zoek naar Microsoft Office voor zakelijke toepassingen en daar op een voordelige manier gebruik van maken? Dat kan met de gebruikte licenties, die een stuk goedkoper beschikbaar zijn dan de nieuwe. Toch werkt de software op precies dezelfde manier, waardoor u bijvoorbeeld gebruik kunt maken van de Out-of-Office-antwoorden.

U heeft alle zakelijke mogelijkheden van de software, zowel voor e-mail als voor de andere programma’s waar u op basis van de licentie gebruik van kunt maken. En natuurlijk 100% legaal en audit-proof, om u ook daar tijdens uw vakantie en op het werk geen zorgen over te hoeven maken.

Office voor Bedrijven: gebruikte licenties

Gebruik maken van Office voor Bedrijven en daarvoor op zoek naar een gebruikte licentie? U kunt die online kopen, omdat wij ze voordelig inkopen bij organisaties die daar geen gebruik meer van maken. Bijvoorbeeld voor Microsoft Office zodat u daar op een voordelige manier mee aan de slag kunt. De beste keuze voor Microsoft Office voor het MKB, net als voor grote organisaties die graag op de kosten besparen. Vraag hieronder een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.