10/23/2020
2 min
0

Microsoft software kopen: goedkopere Office voor bedrijven

10/23/2020
2 min
0

Nieuwe Microsoft software kopen voor uw bedrijf, maar daarvoor niet de volledige prijs betalen? Wij bieden goedkope alternatieven voor Office en andere licenties, zodat u daarvoor een scherp bedrag betaalt. Dé manier waarop andere bedrijven snijden in de kosten, terwijl u daar tijdens het dagelijks werk niets van zal merken.

Wij zorgen er met de gebruikte Microsoft licenties voor dat u zowel binnen het MKB als andere bedrijven een goede en goedkope keuze kunt maken. Voor een licentie die u zakelijk wilt gebruiken, bijvoorbeeld om met Office voor bedrijven te kunnen werken. Goedkoper dan een nieuwe licentie, terwijl u er geen enkel verschil aan zal merken.

Gebruikte Microsoft software

Hoe dat kan? Wij helpen u Microsoft software te kopen op basis van een gebruikte licentie. Een andere onderneming maakte daar al een keer gebruik van, maar heeft daar nu geen behoefte meer aan. Wij bieden die bedrijven de mogelijkheid om de licentie(s) aan ons te verkopen, zodat wij die weer aan u kunnen aanbieden.

Een rechter heeft jaren geleden bepaald dat licenties net als andere aankopen gewoon eigendom worden van de koper. Je wordt nooit echt eigenaar vanwege auteursrecht dat van toepassing is maar je krijgt wel het eeuwigdurende gebruiksrecht wat min of meer op hetzelfde neerkomt. Dat biedt ook het recht om de licentie weer te verkopen en daar een bedrag ter hoogte van de resterende waarde voor te ontvangen. Het betekent dat wij de licentie kunnen inkopen en die voordelig kunnen aanbieden, zodat u er op een goedkope manier gebruik van kunt maken.

Wij zorgen op die manier voor gebruikte Microsoft software, op basis van een licentie die eerder werd geactiveerd. U kunt die opnieuw activeren, gewoon in de taal die u wenst en alsof er sprake is van een nieuwe licentiecode. De software werkt precies hetzelfde als met een nieuwe licentie, waardoor het eenvoudig de mogelijkheid biedt om zonder zorgen te besparen op de kosten.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021
Microsoft Office voor bedrijven: tot 70 procent goedkoper

Benieuwd wat het oplevert om Microsoft software te kopen met een gebruikte licentie? Bedrijven besparen via ons tot wel 70 procent op de kosten, waardoor ze een stuk voordeliger uitkomen. Het betekent in de praktijk dat er meer geld overblijft voor andere investeringen. Op zoek naar licenties voor zakelijke software die u nodig heeft, maar waarvoor u liever niet te veel betaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak bijvoorbeeld gebruik van een gebruikte Microsoft licentie voor Microsoft Office. Op die manier kunt u op basis van het Open License Program op een voordelige manier aan het werk. Voordeliger nog dan de gebruikelijke aanbiedingen van Microsoft zelf en mét de flexibiliteit om de licenties mee te laten groeien met het aantal gebruikers binnen uw organisatie. Heeft u vragen over de manier waarop u de licenties kunt gebruiken of hoe wij ervoor zorgen dat die 100% audit proof zijn? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.