10/23/2020
2 min
0

Office voor bedrijven: ontdek hoe de rest bespaart

10/23/2020
2 min
0

Gebruik maken van Office zakelijk, maar daar liever niet te veel voor betalen? Kies voor Microsoft Office zakelijk, tot wel 70 procent goedkoper dan wanneer u een nieuwe licentie zou kopen. Dankzij een gebruikte licentie voor de zakelijke software, iets waar u in het dagelijks gebruik niets van zal merken. En gewoon 100% legaal en audit proof, om u ook daar geen zorgen over te hoeven maken.

U kunt gebruik maken van Office voor bedrijven met de verschillende uitvoeringen die er beschikbaar zijn. Vergelijk de licenties voor Office Standard en voor Office Professional Plus, zodat u daar een goede keuze uit kunt maken. Iets waar we u bovendien goed bij kunnen helpen en waar we u natuurlijk een offerte voor uit kunnen brengen.

Microsoft Office zakelijk: tot 70 procent goedkoper

Microsoft Office zakelijk gebruiken, maar daar liever niet de bekende hoge prijzen voor betalen? Zowel het MKB als andere bedrijven besparen eenvoudig op de kosten, door gebruik te maken van gebruikte licenties. Op die manier gebruikt u een licentie die een ander bedrijf al een keer activeerde. Die activatie is nu niet meer actief, waardoor we de licentie hebben kunnen overnemen en we die aan u kunnen aanbieden.

Bedrijven die Microsoft Office zakelijk gebruiken en daar daarna geen behoeft meer aan hebben kunnen die licentie aan ons verkopen. Wij nemen de licentie over voor de resterende waarde, waarna we die aan u kunnen aanbieden. Dit mag op basis van een gerechtelijke uitspraak, die stelt dat de (eerste) koper het eeuwigdurende gebruikersrecht ontvangt om de licentie te gebruiken. Deze heeft door de uitspraak ook het recht om deze licentie(s) weer door te verkopen, zodat andere bedrijven zoals u daar goedkoper gebruik van kunnen maken.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Voor het MKB en andere bedrijven

Office voor bedrijven is haast onmisbaar, zowel in het MKB als in andere organisaties. We hebben daardoor een breed palet aan klanten. Het gaat om grote organisaties en kleinere klanten, waarvoor we zorgen voor goedkope licenties. Om te werken met Microsoft Office en andere zakelijke software, afhankelijk van waar u naar op zoek bent.

100% audit proof en origineel

We hechten veel waarde aan originele licenties, zodat u daar 100% audit proof gebruik van kunt maken. Het is dé manier om op de kosten te besparen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventuele (SAM) controles. Besluit u licenties te kopen? We brengen u daar graag een vrijblijvende offerte voor uit en kunnen uitleggen hoe we zorgen voor originele licenties zonder problemen. Vraag hieronder een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.