10/23/2020
1 min
0

Tweedehands software voor bedrijven: hoe kan ik die gebruiken?

10/23/2020
1 min
0

Steeds meer bedrijven werken ermee, zowel binnen het MKB als andere organisaties: tweedehands software. Ze maken gebruik van gebruikte licenties, waarmee ze de kosten voor hun software flink omlaag brengen.

Hoe werkt dat als bedrijven een tweedehands licentie gebruiken voor Windows? Wat veel bedrijven nu pas ontdekken is dat u daar 100% legaal en volledig audit proof gebruik van kunt maken. Als ideaal alternatief voor de nieuwe licenties, die vaak flink in de papieren lopen.

Voor het MKB en andere bedrijven

Met name het MKB heeft al veel langer door dat het gebruik kan maken van de tweedehands software, door middel van de gebruikte licenties. Inmiddels krijgen ook steeds meer andere organisaties dat door, waardoor het gebruik ervan snel toeneemt.

Gebruikt u op dit moment licenties uit het Open License Program (OLP) van Microsoft? Dan is de kans groot dat ook u de tweedehands licenties kunt gebruiken. Een stuk goedkoper dan de nieuwe licenties, maar wel met dezelfde voordelen en gewoon op de manier zoals u dat gewend bent.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

2e hands software: net als nieuwe licenties

Dat maakt het de moeite waard om zelf uit te zoeken voor welke licenties u wellicht goedkoper uit zou kunnen zijn. De software werkt hetzelfde als met de nieuwe licenties. Omdat u daar gewoon legaal gebruik van kunt maken en omdat het slechts de sleutel is om het softwarepakket te kunnen ontgrendelen. Zodat u daarmee zakelijk aan de slag kunt, zonder dat dit aan de andere kant nog langer om grote investeringen hoeft te vragen.

Wij zorgen er als online marktplaats voor dat u de beschikking heeft over licenties voor goedkope software. Puur zakelijk, gericht op zowel het MKB als andere organisaties die op de kosten willen besparen. Met 2e hands software, dankzij een gebruikte licentie om de pakketten te kunnen ontgrendelen. En volledig audit proof en 100% legaal, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Gewoon in de eigen taal, ook als de Single Language-licentie daarvoor al in een andere taal werd gebruikt.

Goedkope software voor bedrijven: tweedehands licenties

Wij zorgen voor goedkope software voor bedrijven, zowel binnen het MKB als binnen andere organisatie die daar gebruik van willen maken. U kunt online de licenties kopen die u nodig heeft, zodat u daarvoor geen gebruik meer hoeft te maken van het dure origineel. Vraag hieronder een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.