10/23/2020
2 min
0

Microsoft software kopen: Office en meer - Bedrijven

10/23/2020
2 min
0

Microsoft software kopen en daarvoor op zoek naar een scherpe aanbieding? Steeds meer bedrijven maken gebruik van tweedehands licenties. Zowel binnen het MKB als grotere organisaties.

De gebruikte Microsoft licentie is sterk in opkomst, omdat het aantrekkelijke mogelijkheden biedt tot besparen. De software is goedkoper dan die nieuw aan te schaffen, terwijl de werking in de praktijk hetzelfde is. Volledig legaal en 100% audit proof, waardoor bedrijven zich daar ook geen zorgen over hoeven te maken. Op basis van het Open License Program met de schaalbaarheid en flexibiliteit van de software, maar dan een stuk goedkoper dan met de nieuwe licenties die er beschikbaar zijn.

Het is mogelijk om op die manier Office te kopen, net als andere Microsoft software voor het bedrijfsleven. Afgestemd op de manier waarop bedrijven er gebruik van maken. Vanuit onze online marktplaats, waarmee we het graag gemakkelijk maken om de juiste licenties aan te kopen. En waarover we u natuurlijk uitgebreid kunnen adviseren, om aan te geven wat er mogelijk is.

Microsoft Office voor een lagere prijs

Microsoft Office kopen en daar een lagere prijs voor betalen? Tweedehands software op basis van een officiële licentie, zodat u daar zakelijk op een voordelige manier gebruik van kunt maken. U kunt op die manier Microsoft software kopen, zonder dat u daarvoor gebruik hoeft te maken van de nieuwe licenties. Een methode die steeds meer bedrijven kiezen, waardoor het de moeite waard is om u daar in ieder geval in te verdiepen. Uiteraard kunnen we u er meer over vertellen, zowel voor Microsoft Office als voor de andere pakketten die er beschikbaar zijn.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Tweedehands Microsoft software kopen

Tweedehands Microsoft software kopen op basis van een officiële en geldige licentie? We maken het u graag gemakkelijk. Bekijk de mogelijkheden voor Microsoft Office en voor de verschillende andere pakketten die er beschikbaar zijn. Op die manier maakt u tijd een goede keuze, zonder dat u daar nog langer te veel voor betaalt. Een goedkopere zakelijke keuze, terwijl de software werkt zoals u dat gewend bent. Eerder gebruikt door een andere organisatie, maar daar is niets meer van te merken op het moment dat u zorgt voor een nieuwe installatie.

Online marktplaats: Microsoft software kopen

Benieuwd naar de werking van onze online marktplaats? We leggen u graag uit hoe andere bedrijven Microsoft software kopen en hoe ze besparen met de gebruikte licenties waar ze gebruik van maken. Neem contact met ons op als u licenties wilt kopen, dan lichten we u dat graag toe. En heeft u andere vragen? We horen graag van u, ook als u meer wilt weten over het legaal gebruik van de licenties voor uw organisatie. Vraag hieronder een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.