10/21/2020
2 min
0

Microsoft licentie kopen: bespaar kosten met pre-owned

10/21/2020
2 min
0

Een Microsoft licentie kopen, maar daar niet teveel voor betalen? Steeds meer grote organisaties en MKB-bedrijven ontdekken hoe ze eenvoudig op de kosten kunnen besparen. Zij gebruiken een tweedehands Office 2016 licentie. Die werkt hetzelfde als een nieuwe licentie, maar hoeft gelukkig veel minder te kosten.

Het is bijvoorbeeld goed mogelijk om meer dan 50 procent te besparen op de kosten voor uw licenties. Het kan dan gaan om een licentie voor Microsoft Office 2016 of 2019, net als voor de andere zakelijke software waar u naar op zoek bent.

Office 2019, Office 2016 en andere licenties

Een licentie voor bijvoorbeeld Office software is niets anders dan een activatiecode, om de software mee te installeren en activeren bij Microsoft. Het Europese Hof heeft enige tijd geleden geoordeeld dat het is toegestaan om een licentie is door te verkopen voor licenties waarop je het eeuwigdurende gebruiksrecht hebt gekregen (eenmalige aanschaf).

Op die manier verzamelen wij gebruikte licenties, bijvoorbeeld voor Microsoft Office. U heeft de keuze uit Microsoft licenties voor Office 2016 of Office 2019, net als voor andere edities of uitvoeringen. Zoekt u naar Standard of Professional? Wij zorgen ervoor dat u de software op de officiële manier kunt gebruiken, maar dan zonder daarvoor te veel te betalen.

Licenties kopen: 100% legaal en audit proof

Wilt u Microsoft licenties kopen, bijvoorbeeld voor Office 2019 in Standard of Professional? De licenties die we aanbieden zijn 100% legaal, waardoor u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Tijdens een audit door Microsoft of een andere leverancier komt dit netjes aan het licht, zodat u aan alle verplichtingen voldoet.

Uiteraard kunnen we u voorbeelden geven van andere organisaties die op deze manier gebruikte licenties kopen. Zij maken daar al geruime tijd zonder problemen gebruik van, ook tijdens een audit of andere controles. Het zijn de officiële en originele licenties zoals Microsoft die uitgeeft voor bijvoorbeeld Office 2019. Het enige verschil is dat een andere organisatie daar eerder gebruik van heeft gemaakt.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Uitgebreid aanbod bij Softtrader

Wij zijn een online marktplaats en verzamelen gebruikte licenties, die organisaties niet meer nodig hebben. Ze kunnen die licenties aan ons verkopen. Wij zorgen er vervolgens voor dat u de kans heeft om die licentie te kopen, bijvoorbeeld voor Office 2019 in de uitvoering waar u zakelijk naar op zoek bent.

Op die manier kunt u een goedkope Microsoft licentie kopen, terwijl er sprake is van een officiële activatiecode om de software te activeren bij Microsoft. U kunt daar zakelijk zonder problemen gebruik van maken, zodat u zich bij een audit hier geen zorgen over hoeft te maken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of zoekt u naar specifieke licenties, zodat u daar tweedehands gebruik van kunt maken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over wat er mogelijk is en wat de kosten zullen zijn.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.