10/23/2020
2 min
0

Microsoft licenties kopen: bespaar meer dan 50%

10/23/2020
2 min
0

Een Microsoft licentie kopen en dat voor de MKB-organisatie het liefst zo voordelig mogelijk doen? Het is lastig om alle nieuwe licenties online goed te vergelijken, want Microsoft houdt de touwtjes daarvoor strak in handen. Een alternatief is er gelukkig wel, waarmee u een goedkope Microsoft software licenties kunt kopen. Een gebruikte licentie, waar u mee kunt werken alsof u de eerste gebruiker bent. Helemaal legaal en 100% audit-proof, zodat u zich daar op geen enkele manier zorgen over hoeft te maken. Terwijl u wel aanzienlijk kunt besparen op de kosten voor uw software.

Dure licenties voor het MKB

De licenties voor bijvoorbeeld Microsoft Exchange zijn duur, zelfs als u gebruik maakt van de flexibele volume licenties die er beschikbaar zijn. Het Open License Program helpt een licentie te kopen voor het aantal gebruikers van dat moment. U kunt er nieuwe gebruikers aan toevoegen of bestaande gebruikers verwijderen, aan de hand waarvan het te totaal betalen bedrag voor de licentie verandert.

Dat is prettig, maar niet voldoende om goedkoop gebruik te maken van de OLP licenties van Microsoft. Wilt u binnen het MKB toch zorgen voor meer goedkope software? U kunt dan een gebruikte Microsoft licentie kopen. Het is een methode die steeds meer organisaties toepassen, waarmee ze de kosten voor hun software drukken. Goedkoper gebruik maken van de software van Microsoft, terwijl u dat op de officiële manier kunt doen en u de software bovendien gewoon in uw eigen taal kunt installeren.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Gebruikte Microsoft volume licentie: hoe werkt dat?

U kunt gebruik maken van een gebruikte Microsoft volume licentie. Op die manier kiest u voor een volume licentie zoals binnen het Open License Program. Heel flexibel en daarmee goed geschikt voor organisaties, waar u wellicht vanuit een paar gebruikers doorgroeit of op een bepaald moment de licentie zou willen inkrimpen.

Tegelijkertijd maakt u gebruik van software die al door een andere organisatie werd gekocht, maar die daar geen behoefte meer aan heeft. U kunt een gebruikte Microsoft licentie kopen, die een stuk goedkoper is dan een nieuwe licentie. Dat betekent een goedkope Microsoft software licentie, waar u gebruik van kunt maken zoals u dat ook met een nieuwe licentie zou doen.

Marktplaats: Microsoft licenties kopen en verkopen

Wij zorgen er bij Softtrader voor dat we een marktplaats zijn voor Microsoft licenties. U kunt die bij ons kopen en aanbieden, bijvoorbeeld op het moment dat u daar al een tijdje geen gebruik meer van maakt. Op die manier helpen we u aan goedkope licentie prijzen voor de software die u zoekt. U kunt online licenties kopen van Microsoft en daar zonder problemen op de officiële manier gebruik van maken. Of software aanbieden, waarmee wij vervolgens andere (MKB) organisaties blij maken. Vraag hier een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.