10/23/2020
2 min
0

Microsoft Open License voor Office: goedkope keuze

10/23/2020
2 min
0

Gebruik maken van een Microsoft Open License voor Office? Een goedkope keuze, bijvoorbeeld dankzij de flexibiliteit en schaalbaarheid van het product. Af te stemmen op het aantal gebruikers binnen de MKB-organisatie, zodat u daarvoor nooit teveel betaalt.

En wilt u extra besparen op de licentie voor Office? Gebruik dan een Microsoft Open License licentie die al door een andere organisatie werd aangeschaft. Om gebruikte Microsoft licenties te kopen, waarmee u eenvoudig tot 50% op de kosten bespaart. Een stuk goedkoper dan een volledig nieuwe licentie, terwijl u daarmee 100% legaal handelt. En volledig audit-proof, om u daar geen zorgen over te hoeven maken.

Office voor het MKB: 5 - 250 gebruikers

De Microsoft Open License licenties op basis van Volume Licenties voor het MKB zijn een ideale keuze voor uw organisatie. U zorgt er daarmee namelijk niet alleen voor dat u de kosten kunt drukken. Het pakket groeit eenvoudig met de organisatie mee. Zodra er meer gebruikers bij komen kunt u het pakket uitbreiden. Andersom is het eenvoudig om ook weer in te krimpen of kunt u langere tijd met hetzelfde aantal gebruikers blijven werken.

Wat dat betreft heeft u met de Open License pakketten voor Office van Microsoft de volledige vrijheid. In een aantal gevallen is het zelfs niet meer nodig om uit te gaan van minimaal 5 gebruikers. Dat betekent dat u er ook als kleine organisatie zonder problemen gebruik van kunt maken. Op die manier zorgt Microsoft er met de Volume Licenties voor dat u daar zakelijk optimaal mee kunt werken.

Goedkope met gebruikte Microsoft Volume licentie

En het is dan de moeite waard om de toch al betaalbare licenties tweedehands te kopen. Een gebruikte Microsoft Volume Licentie is een stuk goedkoper dan een nieuw exemplaar. Terwijl u er op dezelfde manier gebruik van kunt maken, zodat u daarmee eenvoudig op de kosten bespaart.

Honderd procent legaal en netjes volgens de regels, om u daar geen zorgen over te hoeven maken. Op die manier is het om meerdere redenen een goede keuze. Het is wat dat betreft niet vreemd dat steeds meer organisaties de gebruikte Microsoft licenties kopen. Zij zorgen er daarmee voor dat ze Office legaal gebruiken, zonder dat ze daar aan de andere kant een te hoge prijs voor betalen.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

gebruikte licenties kopen en verkopen

Zelf licenties kopen die al eerder werden gebruikt? Voor Microsoft Office of voor de andere pakketten die er beschikbaar zijn? Wij maken het u graag gemakkelijk. Ga op zoek naar Microsoft Office of zoek naar de andere pakketten. Online gebruikte licenties kopen of uw gebruikte licenties verkopen. Op die manier maken we onderlinge handel mogelijk als online marktplaats, altijd op basis van officiële licenties om binnen het MKB gebruik van te maken. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op om te bepalen welke software besparingen wij voor u kunnen realiseren.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.