10/21/2020
1 min
0

Microsoft Open License voor Office 2016: welke suite heb ik nodig?

10/21/2020
1 min
0

Op zoek naar een goedkope oplossing voor bedrijven om Microsoft Office te gebruiken? Microsoft Open License is dan een goede keuze, vooral wanneer u de gebruikte licenties inzet. Online te verkrijgen, 100% officieel en netjes volgens de richtlijnen van Microsoft zelf.

Wij zorgen er met een gebruikte Microsoft volume licentie voor dat u daar een scherpe prijs voor betaalt. Bijvoorbeeld voor Office 2016. Maar, welke suite is dan het best geschikt voor uw bedrijf? We zetten er een paar op een rij.

Microsoft Office suites vergelijken

Er zijn diverse suites beschikbaar voor Microsoft Office 2016. Wij zetten de 3 mogelijkheden op een rij:

  • Office Standard 2016 De ideale keuze voor bedrijven die gebruik willen maken van Office-toepassingen op hun PC;
  • Office Professional Plus 2016 Office-toepassingen op de PC, samen met chats en HD-videovergaderingen voor bedrijven;
  • Office Standard 2016 for Mac De beste keuze voor bedrijven die Office-toepassingen op een Mac gebruiken.
    En gebruikt u een Microsoft pre-owned licentie voor deze Office Suite? Dan kunt u die installeren alsof u de eerste gebruiker bent. Terwijl u wel goedkoper uit bent als MKB-onderneming.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Open License Program voor Office

U kunt voor de goedkope Office Suites gebruik maken van het Open License Program. Dat betekent dat u licenties gebruikt voor bedrijven vanaf 5 gebruikers. U betaalt op basis van het aantal daadwerkelijke gebruikers, waardoor de oplossingen uitstekend schaalbaar zijn. Groeit uw onderneming? Dan kunt u gewoon licenties voor gebruikers toevoegen, waardoor u daar samen gebruik van kunt maken.

Ook met een gebruikte Microsoft volume licentie, waardoor u dezelfde mogelijkheden heeft als met nieuwe software die u zou kopen. Het grote verschil is dat u een stuk voordeliger uit bent met gebruikte licenties die u dus opnieuw kunt inzetten. We zorgen er daarmee voor dat u een Microsoft Open License voor Office 2016 kunt kopen, afhankelijk van de Suite waar u gebruik van wilt maken.

Gebruikte Microsoft volume licentie kopen

U kunt online een gebruikte Microsoft volume licentie kopen. Bijvoorbeeld voor Microsoft Office op basis van de diverse suites. Net als voor andere software die u zakelijk wilt gebruiken.

De gebruikte Microsoft licenties zijn er voor MKB-ondernemingen. Geschikt voor bedrijven die 5 of meer gebruikers wensen. Om flexibel te groeien en alleen te betalen voor het aantal gebruikers waarmee u werkt. Op basis van gebruikte software, zodat u daarmee voordeliger uit bent dan met een nieuw pakket. En heeft u daar vragen over? Neem contact met ons op, dan lichten we het u graag toe.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.