10/23/2020
2 min
0

Office zakelijk: bespaar tot 70% op de Microsoft-tarieven

10/23/2020
2 min
0

Office zakelijk kopen en daarvoor op zoek naar een licentie? Dat kan tot 70 procent goedkoper dan bij Microsoft. Hoe?

Door gebruik te maken van een gebruikte licentie, bij voorkeur op basis van het Open License Program. Met het OLP zorgt u er eenvoudig voor dat u de licentie(s) mee kunt laten groeien met uw organisatie. En weer mee kunt laten krimpen, zelfs zonder de verplichte minimale afname van 5 gebruikers. Op die manier kost de licentie niet meer dan nodig, omdat u er gebruik van maakt op basis van de concrete behoefte.

Daarnaast is het verstandig om gebruik te maken van gebruikte licenties. Dat is goedkoper dan wanneer u Microsoft Office zou kopen bij de leverancier zelf. U maakt in plaats daarvan zakelijk gebruik van een tweedehands licentie. Die eerder al een keer werd gebruikt, maar die precies hetzelfde werkt als een nieuwe licentie.

Goedkoper dan bij Microsoft

Software kan niet slijten en bevat geen gebruikssporen, laat staan dat een licentie die zou kunnen bevatten. Er is sprake van een licentie die de software als het ware ontgrendelt, zodat u daar zakelijk gebruik van kunt maken. Zo koopt u Microsoft Office zakelijk op basis van een gebruikte licentie, veel goedkoper dan wanneer u dat bij de leverancier zelf zou doen.

Het scheelt bedrijven die er gebruik van maken zo’n 70 procent op de kosten voor hun licenties, waardoor er meer geld overblijft om andere investeringen te doen. Op die manier hoeft Office zakelijk niet duur te zijn, vooral niet wanneer u bij ons gebruik maakt van de Open License licenties die er beschikbaar zijn.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

100% legaal en audit proof

Tegelijkertijd zijn de tweedehands en gebruikte licenties voor Microsoft Office en andere zakelijke software 100 procent legaal, waardoor u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Volledig audit proof, dankzij een gerechtelijke uitspraak die heeft uitgewezen dat het geen enkel probleem is om hier gebruik van te maken.

Sindsdien kiezen steeds meer bedrijven en grotere organisaties ervoor om de gebruikte licenties aan te schaffen. Zij kopen online licenties voor Microsoft Office, net als voor andere software waar ze zakelijk gebruik van wensen te maken.

Office zakelijk kopen: marktplaats voor licenties

Wilt u Office zakelijk kopen en bent u daarvoor op zoek naar een goedkoper alternatief dan bij Microsoft zelf? Wij zorgen ervoor dat u daar volledig legaal gebruik van kunt maken, waardoor een audit geen enkel probleem op zal leveren. U kunt online gebruikte licenties kopen voor zakelijke software, om daar vervolgens gebruik van te maken op de manier die u gewend bent. Vraag hieronder een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.