10/23/2020
2 min
0

Office voor bedrijven: groeiende groep kiest voor gebruikte softwarelicenties

10/23/2020
2 min
0

Office voor bedrijven, een onmisbare licentie voor software waar u waarschijnlijk dagelijks mee werkt.

Office Standard of Office Professional, waarvoor Microsoft behoorlijke bedragen berekent. Hoge bedragen, zelfs als u gebruik maakt van het Open License Program (OLP) zodat u de licenties eenvoudig mee kunt laten schalen met de groei (of krimp) van uw bedrijf.

Kan dat niet anders? Steeds meer bedrijven maken gebruik van gebruikte licenties, waardoor ze stukken goedkoper uit zijn. Het gaat om een groeiende groei bedrijven die Office zakelijk kopen. Niet meer met de nieuwe licenties, maar door gebruik te maken van de tweedehands licenties. 100% legaal en volledig audit proof, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Office zakelijk kopen: betaal niet te veel

Office voor bedrijven kopen? Zowel voor het MKB als voor andere organisaties zijn er aantrekkelijke licenties beschikbaar. Af te stemmen op het aantal gebruikers binnen de organisatie of uw bedrijf, zodat u daarvoor niet te veel betaalt. Tenminste, dat is hoe Microsoft het graag verkoopt. Ondertussen betaalt u een onnodig hoge prijs voor de nieuwe licenties.

Een recente gerechtelijke uitspraak heeft de markt voor tweedehands licenties namelijk volledig geopend. Die uitspraak maakt het mogelijk om licenties na eigen gebruik door te verkopen. En aangezien er geen sprake is van slijtage of gebruikssporen kunt u daar zakelijk zonder problemen gebruik van maken. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om ons de zakelijke licenties te verkopen, waarna wij die weer op een voordelige manier aanbieden. Dat betekent dat u Office zakelijk kunt kopen, voor een lagere prijs dan bij Microsoft zelf.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Office voor het MKB en andere bedrijven

De groeiende groep die Office voor bedrijven tweedehands gebruikt is afkomstig uit zowel het MKB als andere delen van het bedrijfsleven. Ook steeds meer grote bedrijven maken hier gebruik van, om eenvoudig de kosten te drukken. Office voor het MKB hoeft daardoor niet duur meer te zijn, net als de licenties voor grote organisaties die er met tal van medewerkers gebruik van maken. Om Office zakelijk te gebruiken heeft u alleen nog maar een gebruikte licentie nodig, die u zelfs bij de Single Language-uitvoeringen gewoon in de eigen taal kunt installeren en kunt gebruiken.

Gebruikte licenties kopen

Gebruikte licenties kopen en benieuwd hoe dat werkt? Bekijk de mogelijkheden voor MS Office en de diverse andere licenties die er beschikbaar zijn. Wij zijn de online marktplaats waar u de verschillende licenties kunt kopen. Gebruikte licenties voor zakelijke software, die werkt zoals de nieuwe licenties dat ook doen. Er is geen verschil te merken, behalve in de prijs die u betaalt.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.