10/21/2020
2 min
0

Goedkope Microsoft software licentie: voor Office 2016 en meer

10/21/2020
2 min
0

Gebruik maken van een goedkope Microsoft software licentie, bijvoorbeeld voor Office 2016? Dat is makkelijker dan veel bedrijven denken, waardoor steeds meer organisaties daar gebruik van maken. Binnen het MKB en bij grote bedrijven, om de kosten van softwarelicenties te drukken. 

Gebruik maken van een goedkope Microsoft software licentie, bijvoorbeeld voor Office 2016? Dat is makkelijker dan veel bedrijven denken, waardoor steeds meer organisaties daar gebruik van maken. Binnen het MKB en bij grote bedrijven, om de kosten van softwarelicenties te drukken.

Goedkope software licenties: tweedehands

U kunt voor een goedkope Microsoft software licentie gebruik maken van het tweedehands aanbod. Gebruikte licenties, die een stuk goedkoper zijn dan de nieuwe modellen. Voor een officiële Office 2016 licentie, waar u zakelijk uitstekend gebruik van kunt maken.

Een gerechtelijke uitspraak heeft uitgewezen dat ook een licentie eigendom wordt van de koper. Net als een fysiek product, waardoor het mogelijk is om die licentie weer door te verkopen. Dat betekent dat wij de kans hebben om die licenties te kopen van organisaties die daar geen gebruik meer van willen maken. Vervolgens kunnen we u een goedkope Microsoft software licentie aanbieden, zodat u daar een scherpe prijs voor betaalt.

Het gaat altijd om 100% legale en originele licenties, waar u zakelijk goed gebruik van kunt maken. Volledig audit proof, zodat u ook daar niet over hoeft in te zitten. In plaats daarvan zorgen we voor goedkope software licenties, op de manier zoals u ook een nieuwe licentie zou inzetten.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Voor Office 2016 en meer

Een goedkope Microsoft software licentie kopen en benieuwd op welke manier u daar gebruik van kunt maken? Het gaat bijvoorbeeld om de licenties voor Microsoft Office. U bestelt ze eenvoudig online, waarna wij ervoor zorgen dat u daar gebruik van kunt maken.

Dat kan gewoon op de manier zoals u dat mogelijk gewend bent, met de nieuwe licenties die u kunt kopen. Gebruik ze om de software te ontgrendelen, om daar zakelijk gebruik van te maken. Het werkt precies hetzelfde, omdat de goedkope Microsoft software licentie net zo origineel is als de nieuwe modellen die u kunt kopen.


Goedkope Microsoft software licentie kopen

Een goedkope software licentie kopen? Dat kan eenvoudig online, zowel voor Office 2016 als voor andere zakelijke software waar u gebruik van wenst te maken. De ideale keuze om de zakelijke kosten te drukken, terwijl u gewoon kunt blijven werken zoals u dat gewend bent. Het beste van twee werelden, waarover we u graag meer vertellen. Dus neem contact op met uw vragen, dan horen we graag van u.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.