10/23/2020
1 min
0

In 3 stappen de juiste goedkope Microsoft software licentie vinden

10/23/2020
1 min
0

Een goedkope Microsoft software licentie gezocht, maar weet u niet goed hoe u daar gebruik van kunt maken? We leggen het u graag uit, net als andere grote en minder grote organisaties waar we voor werken.

Bij Softtrader bieden wij verschillende Microsoft licenties aan. Het zijn goedkope software licenties voor bedrijven, omdat zal al een keer gebruikt werden door andere organisaties. Dat is 100% legaal en volledig audit-proof, dus dé manier om bijvoorbeeld goedkoop een Office 2016-licentie aan te schaffen voor uw bedrijf.

Tweedehands software kopen: 3 stappen

Benieuwd in welke stappen u een goedkope Microsoft software licentie kunt aanschaffen? We zetten het voor u op een rij:

  • Zoek de goedkope software licentie(s) die u nodig heeft;
  • Geef aan welke licentie(s) u nodig heeft, dan zorgen wij voor de levering daarvan;
  • Activeer de licentie en gebruik de software. Gewoon zoals u dat gewend bent met nieuwe licenties.

De stappen zijn niet anders dan bij nieuwe licenties, omdat u die via de officiële weg kunt aanschaffen en daar zonder problemen gebruik van kunt maken. Enkele jaren geleden heeft een rechter uitspraak gedaan en aangegeven dat licenties eigendom worden van de organisatie die deze koopt. Dat betekent dat die organisaties ze ook weer kunnen verkopen, zodat wij die voordelig kunnen inkopen en weer kunnen aanbieden.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Office 2016, Office 2019 en meer: goedkope licenties

Op zoek naar een Microsoft Office 2016 licentie en daar liever niet te veel voor betalen? Wij zorgen er met de goedkope Microsoft software licenties voor dat u eenvoudig op de kosten kunt besparen. De makkelijkste manier om de kosten in de hand te houden, terwijl u zich natuurlijk netjes houdt aan de wet- en regelgeving.

Tijdens een audit of andere controle is er niets aan de hand, omdat er sprake is van een officiële licentie. U voldoet netjes aan de regels en heeft een bewijs beschikbaar om aan te tonen dat u de licentie officieel heeft aangekocht.

Goedkope software licenties kopen

Wilt u goedkope software licenties kopen, voor Microsoft en andere software? U kunt online een licentie kopen, gewoon zoals u dat ook zou doen met een nieuw exemplaar. Wij gaan er voor u mee aan de slag en zorgen voor de vlotte levering. En zit de licentie die u zoekt er niet bij? Geef het ons aan, dan gaan we er achteraan en zorgen we ervoor dat u ook daar op een voordelige manier gebruik van kunt maken.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.