10/21/2020
2 min
0

Goedkoop Microsoft software kopen voor bedrijven

10/21/2020
2 min
0

Op zoek naar een licentie voor Office, SQL, Windows Server of andere Microsoft software die u wilt kopen? De licenties daarvoor zijn traditioneel duur, maar niet als u daar via ons gebruik van maakt. Wij kopen gebruikte licenties in, bij organisaties die daar geen gebruik meer van maken. Op die manier kopen we de licenties voordelig in, om ze u weer op een goedkope manier aan te kunnen bieden.

Wij zorgen er met de licenties voor gebruikte Microsoft software voor dat u daar veel goedkoper gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld als u Office voor Bedrijven wilt gebruiken. We leveren aan het MKB en aan grote organisaties, die de kosten voor hun IT daarmee enorm kunnen drukken.

Microsoft Office voor bedrijven: zakelijke licenties

Op zoek naar Microsoft Office voor Bedrijven en daarvoor een voordelige licentie aanschaffen? Wij leveren 100% legale licenties, die volledig audit-proof zijn. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, net als de andere bedrijven waaraan we leveren.

Het grote verschil met de nieuwe licenties is dat u daar een veel lagere prijs voor betaalt. Verder werkt de licentie precies hetzelfde als een nieuwe, om daarmee de software te gebruiken waar u zakelijk mee aan de slag wilt. En bent u benieuwd naar voorbeelden van andere organisaties die hun licenties bij ons aanschaften? Daar vertellen we u graag over, zodat u inspiratie op kunt doen om de verschillende licenties voortaan een stuk voordeliger aan te schaffen.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Microsoft software kopen: het kan goedkoper

Wilt u Microsoft software kopen en zoekt u daarvoor naar een goedkope oplossing? We zijn uw specialist voor allerlei licenties, bijvoorbeeld die voor Office, Visio, Project en meer. Wij helpen u de kosten te drukken, door veel goedkoper gebruik te maken van de zakelijke licenties die er beschikbaar zijn. Ze werden eerder door een andere organisatie gebruikt, die daar nu geen behoefte meer aan heeft.

Dankzij een gerechtelijke uitspraak is vast komen te staan dat organisaties eigenaar worden van de licenties die ze kopen. Dat biedt ook de mogelijkheid om een licentie weer te verkopen, zodat wij die voordelig voor u kunnen inkopen. Op die manier zorgen wij voor goedkope zakelijke licenties, waarmee u een uitstekende keuze maakt.

Gebruikte Microsoft software: een overzicht

Op zoek naar gebruikte Microsoft software en benieuwd naar wat er beschikbaar is? U kunt online de verschillende zakelijke licenties kopen, waar we u natuurlijk graag meer over vertellen. Twijfelt u over de juiste versie, bijvoorbeeld omdat uw organisatie de komende tijd flink zal groeien of juist de laatste tijd is gegroeid? Wij denken met u mee over de geschikte licentie voor Microsoft Office, net als voor andere software die u zakelijk wilt gebruiken. Op die manier bespaart u eenvoudig op de kosten, terwijl u kiest voor 100% legale licenties die volledig audit-proof zijn.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.