10/26/2020
2 min
0

Microsoft software kopen: voorkom dat u te veel betaalt

10/26/2020
2 min
0

Van te veel betalen is nog nooit iemand beter geworden, ook niet als het gaat om Microsoft software voor de zakelijke markt. Te bestellen door middel van licenties, bijvoorbeeld aan de hand van het Open License Program (OLP).

Een handige manier om flexibel gebruik te maken van officiële licenties. Voor het MKB en voor grotere organisaties. Met een fijne schaalbaarheid, om de licentie mee te laten groeien met de ontwikkelingen van uw bedrijf.

Toch zijn nieuwe licenties over het algemeen prijzig, zelfs als u er maar een paar van nodig heeft. Gelukkig bestaat er een alternatief, omdat een gerechtelijke uitspraak van het Europese Hof het mogelijk heeft gemaakt om softwarelicenties weer te verkopen. Dat betekent dat u die ook tweedehands kunt kopen. Zonder slijtage of andere sporen van gebruiken, omdat het gaat om een digitaal en virtueel product.

Te veel betalen is zonde

Te veel betalen is zonde, dat geldt zowel voor software als voor andere investeringen of producten. Microsoft Office 2016 is een uitstekend pakket, waar veel bedrijven zakelijk gebruik van maken. Dat betekent echter niet dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor dient te betalen. Er bestaan goede mogelijkheden om daar goedkoper gebruik van te maken, zonder dat u het legale karakter uit het oog verliest.

Sterker nog, de gebruikte licenties voor Microsoft software en andere zakelijke pakketten zijn 100% legaal. Volledig audit proof, zodat u zich daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken. In plaats daarvan betaalt u slechts een lagere prijs, waardoor er meer geld overblijft om andere investeringen of uitgaven te kunnen doen.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Microsoft licenties: Office en meer

De gebruikte licenties zijn er onder andere voor Office. U kunt zakelijk Microsoft software kopen, zonder dat u daar nog langer de volledige prijs voor betaalt. Zoekt u bijvoorbeeld naar de zakelijke versie van Microsoft Office 2016? Een nieuwe licentie daarvoor is behoorlijk aan de prijs, zelfs op basis van het Open License Program. Gelukkig bestaat er de mogelijkheid om een gebruikte licentie aan te schaffen. Die werd eerder gebruikt door een ander bedrijf, dat daar nu geen behoefte meer aan heeft. Wij bieden de licenties online aan, zodat u daar veilig en legaal mee aan de slag kunt.

Goedkope Microsoft software kopen

Bij Softtrader kunt u tweedehands Microsoft licenties kopen. Op die manier betaalt u in het vervolg niet meer te veel, terwijl u de licenties kunt blijven gebruiken zoals u dat gewend bent. Steeds meer bedrijven uit het MKB en ook grotere organisaties maken er succesvol gebruik van.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.