10/23/2020
1 min
0

Open Licensing Program: Microsoft licentie kopen voor uw bedrijf

10/23/2020
1 min
0

Microsoft licentie kopen op basis van het Open License Program (OLP)? Het is voor veel organisaties en bedrijven de beste keuze. U bent optimaal flexibel, terwijl u bovendien profiteert van aantrekkelijke kortingen die het goed betaalbaar houden.

Het Open License Program is beschikbaar vanaf vijf zakelijke licenties, waar u op een flexibele manier gebruik van kunt maken. Dat kan op verschillende Pc's, omdat u de licentie gewoon ‘mee kunt nemen’ naar een nieuw apparaat. U koopt alleen de licentie, zodat u daar op een voordelige manier eeuwigdurend gebruik van kunt maken.

Voordelen van Microsoft licenties binnen het OLP

Het OLP van Microsoft biedt een aantal voordelen voor zakelijke licenties. We zetten er een paar voor u op een rij:

Goedkoper dan pakketsoftware
Een Microsoft licentie kopen binnen het OLP is goedkoper dan wanneer u gebruik zou maken van zakelijke pakketsoftware. U bespaart eenvoudig op de kosten, terwijl u zelf bepaalt hoeveel licenties u aanschaft op basis van het aantal gebruikers.

Alleen de licenties
U hoeft alleen de licenties te kopen, zonder eventuele CD-roms of DVD’s en handleidingen. U betaalt voor de licentierechten, zodat u daar op een voordelige en een heel duurzame manier gebruik van kunt maken.

Open Business en Open Volume
U heeft de keuze uit Open Business en Open Volume. De eerste optie is goed geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven. Binnen Open Volume hebben producten een productwaarde, op basis waarvan u daar gebruik van kunt maken. Onze specialisten leggen u dat graag uit, zodat u ook daarmee een goede keuze maakt voor uw organisatie.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Microsoft licentie kopen: tweedehands is goedkoper

Wilt u een Microsoft licentie kopen op basis van het OLP of wilt u Office kopen zonder abonnement? We leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn om licenties te kopen, in ons geval tweedehands. Het gaat om 100% officiële licenties die volledig audit proof zijn. Ze zijn eerder gebruikt, waardoor u profiteert van tientallen procenten korting ten opzichte van de originele prijs.

U kunt op die manier Microsoft licenties kopen voor bijvoorbeeld SQL server licenties, net als voor Office licenties. Steeds meer bedrijven maken hier gebruik van, waarmee ze de kosten voor hun zakelijke licenties drukken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en hoe andere bedrijven daar in de praktijk mee werken? Neem contact met ons op, dan leggen we het u graag uit.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.