10/23/2020
1 min
0

Goedkope 2e hands software: Betaal minder voor Windows

10/23/2020
1 min
0

Goedkope software kopen van Microsoft voor het MKB of als grootzakelijke gebruiker? Maak gebruik van onze 2e hands software. De ideale keuze om te besparen op de kosten voor software, terwijl u daar 100% legaal gebruik van kunt maken. Hoe dat kan? Een tweedehands Microsoft licentie is heel gebruikelijk en krijgt steeds meer bekendheid bij een brede doelgroep. Met een gebruikte Microsoft licentie kunt u namelijk werken zoals u gewend bent, maar dan een stuk goedkoper dan met nieuwe licenties.

Microsoft software voor het MKB

De Microsoft software voor het MKB valt natuurlijk niet weg te denken uit het bedrijfsleven. Wellicht maakt u gebruik van een Open License Program (OLP) voor Office 2016 of werkt u met Windows Server of een van de andere pakketten. In dat geval is het de moeite waard om de 2e hands software te vergelijken met nieuwe licenties. De kans is groot dat het een stuk goedkoper kan, terwijl u daar wel op deze manier mee kunt blijven werken.

Op die manier is een tweedehands Microsoft licentie een interessant alternatief voor uw organisatie. Met een flexibele OLP-licentie, zodat u daarmee voor 5 gebruikers, 10 gebruikers of meer dan 100 gebruikers een licentie kunt aankopen. De ideale flexibele keuze, gewoon beschikbaar in de eigen taal. Om op een flexibele manier te werken met de 2e hands software die er beschikbaar is. Waar u niets van merkt op het moment dat u er mee werkt. En waarmee u gewoon door de audit heen komt, omdat er sprake is van 100% legale software waar u zich geen zorgen over hoeft te maken.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Online marktplaats: licenties kopen

Wij zorgen er bij Softtrader voor dat u de beschikking heeft over een online marktplaats. Met de verschillende softwarelicenties voor het bedrijfsleven van Microsoft. Voor het MKB of als grootzakelijke gebruiker, om gebruik te maken van de zakelijke licenties. Gebruikt en wel, om met de tweedehands licenties eenvoudig te besparen op de doorgaans hoge kosten voor de softwarelicenties.

Wij maken het u graag gemakkelijk, om 2e hands software aan te schaffen door die online te bestellen. Heel eenvoudig en net als met originele licenties, maar dan een stuk goedkoper om eenvoudig op de zakelijke lasten te besparen.

Tweedehands Microsoft licentie: 100% legaal

En u kunt licenties kopen met een 100% legaal karakter, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. De tweedehands Microsoft licentie is eenvoudig online te bestellen. Vraag hier uw offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.