10/23/2020
2 min
0

Gebruikte Microsoft licentie voor het MKB: goedkope keuze

10/23/2020
2 min
0

Een gebruikte Microsoft licentie kopen? Het is de ideale kans voor het MKB om te besparen op de kosten voor software. Goedkoper dan de originele licenties, zodat u daarmee gebruik kunt maken van Windows Server en andere software. 100% legaal en volledig audit-proof, omdat u zich gewoon houdt aan de belangrijke richtlijnen die Microsoft en andere leveranciers daarvoor hebben opgesteld.

Steeds meer MKB-organisaties maken gebruik van Microsoft pre-owned licenties. Op die manier besparen ze op de kosten, voor belangrijke software die ze gebruiken. U maakt gebruik van de efficiënte Volume Licenties van bijvoorbeeld Microsoft, op basis van het OLP dat er bestaat. U kiest daarbij voor gebruikte of pre-owned licenties, waardoor het niet nodig is om de hoge tarieven te betalen voor een nieuw pakket.

Goedkoper dan nieuwe Microsoft licenties

Het grote voordeel van een gebruikte Microsoft licentie is dat die een stuk goedkoper is dan een nieuwe licentie. Dat heeft te maken met het feit dat een andere organisatie er eerder gebruik van heeft gemaakt. Die organisatie heeft besloten om de gebruikte Microsoft licentie te verkopen en daar op die manier nog een leuk bedrag voor te ontvangen.

De prijs voor gebruikte software ligt een stuk lager dan die voor nieuwe software. Net als met andere gebruikte producten en bijvoorbeeld auto’s. Het is een eenvoudige kans om te besparen, waarmee andere MKB-organisaties ervoor zorgen dat ze voor een lage prijs toch gebruik kunnen maken van de nieuwste software.

Softtrader Banner Windows Server Standard & Datacenter

Voor Windows Server en andere software

U kunt de gebruikte Microsoft licentie namelijk kopen voor verschillende softwarepakketten. Dat kan voor Windows Server in de verschillende professionele edities, net als wanneer u zoekt naar bijvoorbeeld Office.

Wij maken het u als online marktplaats graag gemakkelijk om een gebruikte Microsoft licentie aan te schaffen. Door goed te kijken naar het beschikbare aanbod of door ons specifiek aan te geven waar u naar op zoek bent. Wij zorgen er vervolgens voor dat u de keuze heeft uit de pakketten die u zoekt. Goedkoper dan wanneer u die nieuw zou kopen. Dankzij de pre-owned licenties van Microsoft, waarmee u ervoor zorgt dat u een stuk goedkoper uit bent. Volledig origineel en netjes volgens de richtlijnen, zodat de software gewoon audit-proof is.

100% legaal: gebruikte Microsoft licenties kopen en verkopen

U kunt de gebruikte Microsoft licentie 100% legaal aanschaffen. Netjes volgens de richtlijnen die het Europese Hof daarvoor heeft opgesteld, waardoor u zich daar bij een audit geen zorgen over hoeft te maken. U kunt aangeven dat het gaat om een pre-owned licentie, waarna alles in orde is. Op die manier kunt u een gebruikte licentie kopen of de gebruikte Microsoft licentie later weer verkopen. Vraag hier uw offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.