10/19/2020
1 min
0

Gebruikte Microsoft licentie: Visio Standard vs Professional

10/19/2020
1 min
0

Een gebruikte Microsoft licentie kopen voor Visio? Dan heeft u de keuze uit Visio Standard of Visio Professional. Met de pakketten voor 2003, 2007 of het modernste 2016. Afhankelijk van de versie en het type product dat u kiest heeft u verschillende mogelijkheden.

De gebruikte Microsoft licenties die andere verkopen zijn via Softtrader altijd goedkoper dan nieuwe software. Terwijl u netjes voldoet aan de Microsoft-richtlijnen, om daar 100% legaal gebruik van te maken. Wij zetten de verschillen tussen Standard en Professional voor Visio 2016 op een rij, zodat u daarvoor de meest geschikte gebruikte Microsoft licentie kunt kiezen.

Visio Standard: snel diagrammen maken en eenvoudig aan de slag

Allereerst Visio Standard, want dat is vooral bedoeld om snel diagrammen te maken en eenvoudig aan de slag te gaan. Geschikt voor netwerkdiagrammen, stroomdiagrammen, kaarten en plattegronden. Bijvoorbeeld met vernieuwde shapes en sjablonen. Ondertussen biedt de software de mogelijkheid om tijdens het gehele proces samen te werken. Aan één versie, die overal binnen de organisatie beschikbaar is. 

Softtrader Banner Microsoft Visio 2016, 2019 & 2021

Visio Professional: maak alles visueel en koppel gegevens

Visio Professional zorgt er aan de andere kant voor dat u alles visueel kunt maken. Door eenvoudig elk type diagram te kunnen maken, met behulp van duizenden sjablonen en shapes. Die voldoen aan de industrienormen, voor een professionele weergave van alle gegevens.

Ondanks de professionele mogelijkheden lukt het toch om er eenvoudig mee aan de slag te gaan. Een professionele functie hierbij is de mogelijkheid om diagrammen tot leven te brengen, door gegevens te koppelen. U kunt een gegevensoverlay op een diagram van een IT-netwerk plaatsen. Net als op een diagram van een bedrijfsproces of een productiefabriek. De koppeling zorgt ervoor dat diagrammen en visualisaties automatisch worden bijgewerkt als de onderliggende gegevens wijzigen.

Microsoft pre-owned licenties voor Visio Standard en Professional

Een keuze gemaakt uit Microsoft Visio Standard of Microsoft Visio Professional? U kunt online gebruikte Microsoft licenties kopen, zoals u aan de andere kant ook de mogelijkheid heeft om die te verkopen. Wij bieden de ruimte om te handelen in Microsoft pre-owned licenties, om er daarmee voor te zorgen dat u daar een lagere prijs voor betaalt. Microsoft en Windows Server licenties voor het MKB. Voor een lagere prijs dan u gewend bent, om daar goedkoop gebruik van te maken. Volledig legaal en in lijn met de richtlijnen die Microsoft daar zelf voor opstelt. Om zakelijk gebruik te maken van Windows en van de Microsoft-software, zonder dat u daar de nieuwe licenties voor hoeft aan te schaffen.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.