11/28/2022
2 min
0

Visio voor Mac

11/28/2022
2 min
0

Is Microsoft Visio compatibel met Mac?

Is Microsoft Visio compatibel met Mac? Simpel gezegd, ja. Het is mogelijk om Visio op uw Mac te gebruiken, alleen gaat dit anders dan via Windows. Het is mogelijk om naar alternatieven te zoeken, maar deze alternatieven presteren en werken over het algemeen niet zo goed als Microsoft Visio. Het is mogelijk om MacOS- en Windowssystemen naast elkaar te laten werken. Verder in de blog komt aan bod hoe u dit kunt doen.

Microsoft Visio op MacOS

Het is mogelijk om Microsoft Visio op MacOS te gebruiken via een Virtual Machine. Dit is een soort server die functioneert als een fysieke machine. De Virtual Machine heeft een eigen opererend systeem en kan hiervoor Windows gebruiken, terwijl de Virtual Machine op een MacOS apparaat draait.

Het fysieke apparaat met MacOS moet wel aan bepaalde systeemvereisten voldoen. Het apparaat moet in 2017 of recenter geproduceerd zijn. Ook moet het fysieke apparaat minimaal 4 GB aan RAM hebben om Microsoft Visio te kunnen draaien. 8GB RAM of meer wordt aangeraden, zo presteert Microsoft Visio optimaal.
Het is daarnaast ook van belang dat het apparaat één van de volgende processors beschikt:

  • Intel Core 2 Duo
  • Core i3
  • Core i5
  • Core i7
  • Intel Core M
  • Xeon

Microsoft Visio 2021 banner

Verder moet het MacOS systeem Sierra 10.12 of hoger zijn, inclusief Monterey, High Sierra, Catalina, Big Sur en Mojave.
De laatste vereisten is dat er minimaal 16 GB aan hard-drive ruimte beschikbaar is. Dit is nodig om Windows via de Virtual Machine te kunnen draaien, Microsoft Visio heeft 3 GB aan hard-drive ruimte nodig. Zodra aan deze eisen voldaan wordt, kunt u met Windows Server recht krijgen tot een Virtual Machine. Wilt u meer weten over wat een Virtual machine voor u kan betekenen? Klik dan hier.

Versies van MS Visio voor Mac

Op de manier die hierboven beschreven staat, is elke versie van Microsoft Visio compatibel met MacOS. Softtrader biedt Microsoft Visio licenties tegen zeer lage prijzen. U kunt kiezen tussen de volgende versies:

MS Visio voor Mac downloaden

Wanneer u Microsoft Visio wilt gebruiken voor uw bedrijf, dan bent u bij Softtrader aan het juiste adres. Wanneer u Microsoft Visio licenties aanschaft, dan krijgt u de benodigde documenten om het programma gemakkelijk te kunnen downloaden en installeren.

Visio voor Mac zeer goedkoop kopen

Wilt u Microsoft Visio aanschaffen? Softtrader biedt tot wel 70% korting op softwarelicenties. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij Softtrader om te zien hoeveel het u zou kosten.

Windows Server licenties zeer goedkoop kopen

Ook wanneer u Windows Server licenties nodig heeft, kunt u bij Softtrader terecht. Wanneer u Windows Server licenties nodig heeft voor de Virtual Machines is het begrijpelijk dat u zo min mogelijk wilt betalen. Softtrader biedt ook deze licenties tegen erg lage prijzen. Vraag een offerte aan om te zien hoeveel het u zal kosten.

Vraag een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.