10/23/2020
1 min
0

Pre-Owned software: zijn gebruikte licenties betrouwbaar en legaal?

10/23/2020
1 min
0

De laatste tijd zijn tweedehands software voor bedrijven en particulieren steeds populairder. De gebruikte licenties (pre-owned) zijn veel goedkoper dan de prijzige ‘nieuwe’ licenties bij Microsoft. Een veel gestelde vraag is of deze licenties wel betrouwbaar en legaal zijn. In deze blog meer over de wetgeving rondom tweedehands licenties.

Wetgeving Pre-Owned software

Het Europese hof heeft een aantal regels opgesteld waar een verkoper zich aan hoort te houden.

  • De licenties moeten Europees zijn
  • De licentie moet een eeuwigdurend gebruikersrecht hebben. Abonnementen mogen niet verkocht worden
  • De verkoper mag de licentie niet meer gebruiker op het moment dat deze verkocht is
  • Licenties mogen alleen doorverkocht worden als er oorspronkelijk een economische prijs voor is betaald.

Softtrader Banner Windows Server Standard & Datacenter

Betrouwbaar, legaal én voordelig

Doordat Softtrader zich houdt aan de regels die zijn opgesteld door het Europese hof, zijn al onze licenties 100% legaal. Doordat de licenties gebruikt zijn door een andere partij kunnen wij de licenties voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Daarnaast zijn al onze licenties 100% audit proof waardoor u geen problemen met Microsoft zult krijgen. Mochten wij een steek laten vallen zijn wij verzekerd, gelukkig is dit nog nooit voorgekomen. We hebben klantenservice en betrouwbaarheid dan ook hoog in het vaandel staan.

Extra goedkope Microsoft Volume Licentie: tweedehands

Wilt u zelf ook gebruikte licenties kopen en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Wij leggen u graag uit hoe u gebruik kunt maken van de tweedehands software licenties. Als alternatief voor de nieuwe product sleutels, om daar vervolgens op min of meer dezelfde manier gebruik van te maken. U merkt geen verschil, behalve dat u een veel lagere prijs betaalt. Vraag hieronder een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.