10/23/2020
2 min
0

Gebruikte software kopen: welke licenties zijn er beschikbaar?

10/23/2020
2 min
0

Gebruikte software kopen en benieuwd waarvoor er tweedehands licenties beschikbaar zijn? Steeds meer MKB-bedrijven en andere organisaties maken er gebruik van. Ze besparen eenvoudig op de kosten van hun software, door de gebruikte licenties in te zetten.

Tweedehands software werkt net zo als de nieuwe licenties. Volledig audit proof en daarmee een 100% betrouwbare keuze. Een fijn idee, als u daar zakelijk gebruik van wilt maken. En tegelijkertijd tot 70% goedkoper dan de nieuwe pakketten, terwijl u er op dezelfde manier gebruik van kunt maken.

Gebruikte software licenties: Office, Visio, Project en meer

De gebruikte software licenties zijn beschikbaar voor allerlei toepassingen, waar u zakelijk gebruik van kunt maken. Het brede aanbod maakt het voor haast iedere professionele organisatie interessant om er gebruik van te maken. Wij zetten een aantal mogelijkheden op een rij:

  • Microsoft Office Koop online een gebruikte software licentie voor Microsoft Office. Voor Office 2016, 2013 of 2010, zodat u daar zakelijk op een goedkope manier gebruik van kunt maken.
  • Microsoft Visio Licenties voor Visio 2016, 2013 en voor 2010, maar dan een stuk goedkoper dan u gewend bent. Die op dezelfde manier werken en 100% legaal beschikbaar zijn.
  • Microsoft Project Goedkoper aan de slag met Microsoft Project 2016, 2013 of 2010. De voordelige keuze voor zakelijke klanten, dankzij gebruikte licenties voor de software.

Maak daarnaast gebruik van gebruikte software voor bijvoorbeeld Windows Server, voor Exchange Server of voor SQL Server. Op die manier bespaart u eenvoudig op de kosten, terwijl u er niets van merkt in de manier waarop u er mee kunt werken.

We zorgen er als online marktplaats voor dat we de software voor u beschikbaar hebben. U kunt tweedehands software kopen, die u kunt gebruiken alsof de licenties nieuw zijn. Fijn binnen het MKB, maar ook andere organisaties maken daar steeds vaker gebruik van. Als eenvoudige methode om op de kosten voor licenties te besparen. En wilt u daar gebruik van maken op basis van het Open License Program van Microsoft? Geen probleem, die licenties zijn beschikbaar. Zodat u daar op een schaalbare manier mee aan de slag kunt, afgestemd op de grootte van uw organisatie en de behoefte aan professionele software.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Online gebruikte software kopen

Online gebruikte software kopen? U heeft de keuze uit diverse licenties, zodat u daar meteen mee aan de slag kunt. Wij zorgen ervoor dat u goedkoper gebruik kunt maken van professionele software. Gewoon in de taal die u wenst en met de flexibiliteit zoals ook nieuwe software die biedt. Een eenvoudige manier om op de kosten te besparen, door gebruik te maken van gebruikte software licenties.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.