10/26/2020
2 min
0

Gebruikte software: tweedehands licenties die werken als nieuw

10/26/2020
2 min
0

Steeds meer bedrijven maken gebruik van gebruikte software. Zij besparen daarmee eenvoudig op de kosten van hun licenties, terwijl die 100% origineel zijn en daarmee volledig audit proof. Het beste van twee werelden, dankzij een officiële keuze voor een scherpe prijs. Handig om te besparen, zonder dat u daar in het dagelijks werk niets van zal merken.

Sommige bedrijven spreken van tweedehands software, al is in de praktijk alleen de licentie al een keer gebruikt. Wat dat betreft is er sprake van nieuwe software, die precies zo werkt als met een nieuwe licentie. Het enige verschil is dat een ander bedrijf de licentie al een keer gebruikte. Dat bedrijf heeft die licentie aan ons verkocht, op het moment dat die niet meer nodig bleek. Wij zorgen ervoor dat u daar goedkoop gebruik van kunt maken, zoals met gebruikte software.

Tweedehands Microsoft licenties: een stuk goedkoper

Het gaat om tweedehands Microsoft licenties, die een stuk goedkoper zijn dan het origineel. Eigenlijk zijn het de originele licenties, maar dan verkocht door bedrijven die daar geen gebruik meer van wensen te maken. Wij kopen de licenties bij ze op, om ze u op een voordelige manier aan te kunnen bieden.

In veel gevallen is er sprake van licenties op basis van het OLP van Microsoft. Dit is het Open License Program, waarmee het goed mogelijk is om daar op een heel flexibele manier gebruik van te maken. U betaalt alleen voor het daadwerkelijke gebruik, waarbij u dat zowel omhoog als omlaag bij kunt stellen. Op die manier betaalt u een scherpe prijs per gebruiker. Het wordt echter pas echt voordelig als u kiest voor gebruikte software op basis van de licenties die eerder al een keer werden gebruikt.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Tweedehands software te koop: ontgrendelen met gebruikte licenties

In die zin is er tweedehands software te koop, ook al gaat het om de ontgrendeling met een gebruikte licentie. Wij zorgen er daarmee voor dat u gebruik kunt maken van nieuwe Microsoft software voor uw bedrijf, zonder dat u daar een hoge prijs voor betaalt. De licentie werkt net als een nieuwe, waardoor u daar in de praktijk niets van zal merken. Kiest u bijvoorbeeld voor een licentie in een enkele taal? Zelfs als die eerder in een andere taal is gebruikt kunt u gewoon gebruik maken van het Nederlands of het Engels.

Benieuwd naar de mogelijkheden om gebruikte licenties te kopen? Wij zorgen ervoor dat u zakelijk kunt werken met gebruikte software, op basis van een goedkope licentie voor de zakelijke producten van Microsoft. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod voor Microsoft Windows Server, zodat u daar niet langer de volledige prijs voor hoeft te betalen.

Lees hier alles over refurbished Microsoft software.

Vraag hier uw offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.