10/21/2020
1 min
0

Veilige gebruikte software licenties: check de aanbieder

10/21/2020
1 min
0

Gebruikte software voor uw bedrijf gezocht en benieuwd hoe u daar veilig gebruik van kunt maken? Het is belangrijk om goed naar de aanbieder te kijken. U kunt op die manier tweedehands software kopen, waarmee u zonder problemen door een audit of andere controle komt.

Bedrijven die gebruikte software licenties kopen besparen daarmee tot 70% op de kosten voor hun toepassingen. Zij letten goed op de aanbieder waarvan ze kopen, bijvoorbeeld door te letten op het aanbod en op de andere bedrijven die op deze manier op de kosten besparen.

Aanbod van gebruikte software: zakelijke licenties

Benieuwd naar het aanbod van gebruikte software? Het gaat om zakelijke licenties, bijvoorbeeld op basis van het Open License Program van Microsoft. Dit is ideaal voor het MKB en voor grotere bedrijven, omdat u daar op een heel efficiënte manier gebruik van kunt maken. U betaalt alleen voor de licenties die u nodig heeft, die u bovendien tweedehands kunt bestellen.

We zijn gespecialiseerd als leverancier van gebruikte software licenties, omdat we bedrijven de kans bieden die aan ons te verkopen als ze die niet meer gebruiken. U kunt aan de andere kant tweedehands software komen, die 100% legaal is en waarmee u zonder problemen door een audit komt.

Tweedehands software kopen: MKB en andere bedrijven

Wilt u tweedehands software kopen en dat doen bij een leverancier of aanbieder die u kunt vertrouwen? Let goed op de andere MKB-organisaties en bedrijven die er gebruik van maken. Wij leveren gebruikte software aan een groot aantal bedrijven, zowel middelgroot als groot. De bedrijven waarmee wij werken besparen op die manier tot 70% op de kosten, terwijl ze gebruik kunnen maken van dezelfde licenties die op precies dezelfde manier werken.

Softtrader Banner Windows Server Standard & Datacenter

Gebruikte software kopen: tweedehands licenties

Wilt u gebruikte software kopen, zodat de licenties die u zakelijk wilt gebruiken een stuk minder hoeven te kosten? We leggen u graag uit hoe dat werkt, bijvoorbeeld voor Microsoft SQL Server en andere toepassingen. Wij laten u zien welke andere bedrijven hier gebruik van maken en hoe u eenvoudig kunt besparen op de kosten voor software en ICT. Heeft specifieke vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.