10/23/2020
2 min
0

Microsoft licenties voor het MKB: de mogelijkheden

10/23/2020
2 min
0

Microsoft licenties voor het MKB kopen en benieuwd naar de mogelijkheden daarvoor? U kunt nieuwe licenties kopen bij Microsoft, maar er bestaat gelukkig een goedkoper alternatief. Wilt u wel MKB licenties van Microsoft kopen, maar daar liever niet teveel voor betalen? Dan zijn de Microsoft pre-owned licenties waarschijnlijk een goed alternatief.

Los van een nieuwe of een gebruikte licenties is het verstandig om voor het MKB gebruik te maken van OLP licenties van Microsoft. Dit is het Open License Program. U kunt daardoor flexibel gebruik maken van licenties voor Microsoft Office, Visio, Project, Server en bijvoorbeeld Exchange Server.

OLP van Microsoft: Open License Program

Het Open License Program lijkt haast te zijn ontwikkeld voor het MKB in Nederland, want u kunt daar op een heel flexibele manier gebruik maken. Met steeds meer of minder licenties, afhankelijk van hoeveel u er op dat moment nodig heeft.

De MKB licenties van Microsoft staan daarmee goed in verhouding tot de manier waarop u er gebruik van maakt, om daar niet teveel kosten voor te maken. Heeft u meer licenties nodig of kunt u het met minder doen? Het is mogelijk om daar flexibel mee om te gaan, omdat u betaalt voor het daadwerkelijke gebruik daarvan.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Pre-owned als goedkoper alternatief voor nieuw

De OLP-licenties van Microsoft zijn natuurlijk nieuw verkrijgbaar, maar het is ook mogelijk om daar met het MKB goedkoper gebruik van te maken. Daarvoor zijn er de Microsoft pre-owned licenties. Die zijn eerder gebruikt door een andere organisatie, maar opnieuw beschikbaar en daardoor een stuk goedkoper dan als u deze licenties nieuw zou aanschaffen.

Bedrijven die hun gebruikte Microsoft licenties verkopen zorgen er daarmee voor dat u de kans heeft om goedkoper gebruik te maken van bijvoorbeeld Windows Server. Met name in het MKB is dat interessant, omdat u er daarmee voor zorgt dat u minder kosten hoeft te maken om toch met de nieuwste software te kunnen werken. Gaat het u bijvoorbeeld om Windows Server 2016, 2012 of 2008? Wij zorgen er met de gebruikte OLP-licenties van Microsoft voor dat u daar goed mee kunt werken. Volledig legaal en 100% audit-proof, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Gebruikte Microsoft licenties kopen en verkopen

We zijn een online marktplaats voor het kopen en verkopen van Microsoft licenties. Dat betekent dat bedrijven hun gebruikte licenties aanbieden, zodat u daar vervolgens op een goedkope manier gebruik van kunt maken. U kunt online licenties kopen voor uw organisatie, bijvoorbeeld als u zoekt naar de OLP-licenties. Vraag hieronder een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.