Wat is een Microsoft SNGL licentie? Nieuwe en gebruikte licenties
21 oktober 2020 

Wat is een Microsoft SNGL licentie? Nieuwe en gebruikte licenties

Een Microsoft SNGL licentie, wat is dat? Er zijn nieuwe en gebruikte licenties voor de software beschikbaar, met deze aanduiding. Geschikt voor het MKB, beschikbaar via Softtrader.

Microsoft SNGL = Single Language: te installeren in één taal. Dit kunt u daarna niet meer aanpassen. Het alternatief hiervoor is een Microsoft MLNG licentie. Die maakt het mogelijk om de taal nog aan te passen ná de installatie.

Let op: een Microsoft SNGL licentie is geen licentie-type. U kunt die daarom niet vergelijken met bijvoorbeeld een OLP-licentie, op basis van het Open License Program.


Microsoft SNGL voor het MKB

De Microsoft SNGL licentie is geschikt voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van nieuwe of Microsoft pre-owned licenties. Houd er in dat geval dus wel rekening mee dat het niet meer mogelijk is om de taal te wijzigen.

Ter voorbeeld, stel dat u de software voor Microsoft Server of Office op basis van SNGL in het Engels installeerde, dan kunt u dat niet meer aanpassen. Het is dan niet mogelijk om de taal te wijzigen naar het Nederlands.

Bij Softtrader vindt u nieuwe en gebruikte software. Zoals Microsoft pre-owned licenties op basis van Microsoft SNGL. Beschikbaar in het Engels, in het Nederlands of in elke andere taal die u wenst. U bepaalt zelf welke taal u erop installeert.

Tip: wilt u zelf gebruikte Microsoft licenties verkopen? Dat kan, wij zorgen ervoor dat we daar vervolgens weer een (MKB-)koper voor vinden.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Microsoft SNGL of MLNG

De Microsoft SNGL licentie kunt u desgewenst vergelijken met het alternatief, voor meerdere talen. Het gaat dan om een Microsoft MLNG licentie. Beschikbaar voor Windows Server, voor Microsoft Office en voor de andere softwarepakketten die u zakelijk kunt gebruiken.

Het grote voordeel van een Microsoft MLNG licentie is dat u de mogelijkheid heeft om na de installatie de taal te wijzigen. Kiezen uit een Microsoft SNGL of een MLNG licentie? Houd er dan rekening mee of dat het voor u belangrijk is om op een later moment nog de taal aan te passen. Met een SNGL licentie kunt u dat niet meer aanpassen, met een MLNG licentie is dat wel het geval.

En wilt u goedkoop gebruik maken van een Microsoft SNGL licentie voor uw zakelijke software? Kies dan voor onze officiële Microsoft pre-owned licenties. Opnieuw te gebruiken, omdat andere bedrijven hun gebruikte Microsoft licenties verkopen. Zodat u daar goedkoop gebruik van kunt maken. Vragen over de Microsoft SNGL licenties of de andere software die er beschikbaar is? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan!

Na het versturen van uw aanvraag zal ons team van licentie-experts uw bestelling bekijken en u een offerte sturen met de beste prijzen! U ontvangt uw offerte binnen 24 uur, wanneer u deze offerte accepteert ontvangt u uw licenties binnen 3 werkdagen. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!