10/21/2020
2 min
0

Wat is een Microsoft SNGL licentie? Nieuwe en gebruikte licenties

10/21/2020
2 min
0

Een Microsoft SNGL licentie, wat is dat? Er zijn nieuwe en gebruikte licenties voor de software beschikbaar, met deze aanduiding. Geschikt voor het MKB, beschikbaar via Softtrader.

Microsoft SNGL = Single Language: te installeren in één taal. Dit kunt u daarna niet meer aanpassen. Het alternatief hiervoor is een Microsoft MLNG licentie. Die maakt het mogelijk om de taal nog aan te passen ná de installatie.

Let op: een Microsoft SNGL licentie is geen licentie-type. U kunt die daarom niet vergelijken met bijvoorbeeld een OLP-licentie, op basis van het Open License Program.

Microsoft SNGL voor het MKB

De Microsoft SNGL licentie is geschikt voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van nieuwe of Microsoft pre-owned licenties. Houd er in dat geval dus wel rekening mee dat het niet meer mogelijk is om de taal te wijzigen.

Ter voorbeeld, stel dat u de software voor Microsoft Server of Office op basis van SNGL in het Engels installeerde, dan kunt u dat niet meer aanpassen. Het is dan niet mogelijk om de taal te wijzigen naar het Nederlands.

Bij Softtrader vindt u nieuwe en gebruikte software. Zoals Microsoft pre-owned licenties op basis van Microsoft SNGL. Beschikbaar in het Engels, in het Nederlands of in elke andere taal die u wenst. U bepaalt zelf welke taal u erop installeert.

Tip: wilt u zelf gebruikte Microsoft licenties verkopen? Dat kan, wij zorgen ervoor dat we daar vervolgens weer een (MKB-)koper voor vinden.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Microsoft SNGL of MLNG

De Microsoft SNGL licentie kunt u desgewenst vergelijken met het alternatief, voor meerdere talen. Het gaat dan om een Microsoft MLNG licentie. Beschikbaar voor Windows Server, voor Microsoft Office en voor de andere softwarepakketten die u zakelijk kunt gebruiken.

Het grote voordeel van een Microsoft MLNG licentie is dat u de mogelijkheid heeft om na de installatie de taal te wijzigen. Kiezen uit een Microsoft SNGL of een MLNG licentie? Houd er dan rekening mee of dat het voor u belangrijk is om op een later moment nog de taal aan te passen. Met een SNGL licentie kunt u dat niet meer aanpassen, met een MLNG licentie is dat wel het geval.

En wilt u goedkoop gebruik maken van een Microsoft SNGL licentie voor uw zakelijke software? Kies dan voor onze officiële Microsoft pre-owned licenties. Opnieuw te gebruiken, omdat andere bedrijven hun gebruikte Microsoft licenties verkopen. Zodat u daar goedkoop gebruik van kunt maken. Vragen over de Microsoft SNGL licenties of de andere software die er beschikbaar is? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.