10/26/2020
2 min
0

Office zakelijk: de goedkope keuze voor bedrijven

10/26/2020
2 min
0

Office zakelijk gebruiken en daarvoor een goedkope keuze maken? Office voor bedrijven is bepaald geen goedkope licentie, waardoor het de moeite waard is om daar slim op te besparen. Binnen het MKB en grote organisaties, waar we in de beide gevallen regelmatig voor werken. Wij helpen de kosten voor softwarelicenties omlaag te brengen, terwijl u daar volledig origineel en helemaal zonder zorgen gebruik van kunt maken.

Om Office zakelijk te gebruiken kunt u in ieder geval gebruik maken van het Open License Program (OLP) van Microsoft. Dat maakt het makkelijker om het aantal gebruikers mee te laten schalen met de behoeften, zowel omhoog als omlaag. In veel van de gevallen geldt er geen verplichte minimale afname meer van 5 gebruikers, zodat u volledig flexibel bent.

Office voor bedrijven: tot 70% goedkoper

Toch gaat ons dat niet ver genoeg. We willen er met Office zakelijk voor zorgen dat u tot wel 70% kunt besparen op de licenties die u daarvoor nodig heeft. Dat doen we door licenties te kopen van bedrijven die daar geen behoefte meer aan hebben, maar die daar graag nog wel iets voor willen ontvangen.

Op die manier hebben we licenties in de aanbieding, die u kunt gebruiken voor Office voor bedrijven. Het gaat om volledig originele licenties, zodat u daar ook tijdens een audit geen problemen mee krijgt. 100% origineel en audit proof, waardoor het niet meer nodig is om daar nog langer te veel voor te betalen.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Microsoft Office: voor het MKB en grote organisaties

Microsoft Office voor het MKB gebruiken of op zoek naar oplossingen voor grote organisaties? Wij zorgen er met ons online aanbod als marktplaats voor dat u een lage prijs betaalt. Een goedkope keuze voor originele licenties, waar u gebruik van kunt maken zoals u dat ook met een nieuwe zou doen. Er is in het dagelijks werk geen verschil te bemerken, omdat de licentie precies zo werkt als een nieuwe licentie. Het enige verschil is dat u Office zakelijk tot wel 70% goedkoper kunt gebruiken, om net als andere MKB-organisaties en grote bedrijven eenvoudig op de kosten te besparen.

Licenties kopen en verkopen: online marktplaats

Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt licenties kopen voor uw zakelijke software, of die verkopen op het moment dat u daar geen gebruik meer van wenst te maken. Wij zijn de marktplaats waar u er eenvoudig voor zorgt dat softwarelicenties niet langer veel hoeven te kosten. Voor Microsoft Office en andere zakelijke software, afhankelijk van waar u naar op zoek bent. Office zakelijk gebruiken of vragen over de originele licenties die 100% audit proof zijn? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.