10/20/2020
1 min
0

Open License, Open Value en Enterprise Agreement: wat zijn de verschillen?

10/20/2020
1 min
0

Een Microsoft licentie kopen en daarvoor benieuwd naar de verschillen tussen Open License, Open Volume en Microsoft Enterprise Agreement? We zetten de drie soorten op een rij, zodat u daar de juiste keuze uit kunt maken.

U kunt online gebruikte software Volume Licenties van Microsoft kopen. Het is de goedkoopste manier om een officiële Office 2016-licentie aan te schaffen, zodat u daar op een voordelige wijze gebruik van kunt maken.

Open License, Open Value en Microsoft Enterprise Agreement op een rij

U heeft voor zakelijke licenties verschillende keuzes, afhankelijk van de manier waarop u gebruik wilt maken van bijvoorbeeld een Office 2016 licentie. We zetten drie mogelijkheden op een rij:

  • Open License
    De meest eenvoudige manier om licenties aan te schaffen. Vooral goed geschikt voor een kleiner aantal licenties. De prijs hangt af van bijvoorbeeld het type organisatie dat u heeft en het aantal licenties dat u afneemt.
  • Open Value
    Er geldt een vaste prijs, voor alle branches en verschillende organisaties. U betaalt drie keer een jaarlijkse fee, waarna u eigenaar bent van de software. Let op: Open Value Subscription werkt op basis van een jaarlijks abonnement, waarbij u niet het eeuwigdurende gebruiksrecht heeft.
  • Enterprise Agreement
    Ideaal voor grote organisaties die 250 of meer licenties willen afnemen. De overeenkomst is eenvoudig schaalbaar, zodat het aantal licenties altijd klopt met de manier waarop u daar graag gebruik van wilt maken.

Wilt u een Microsoft licentie kopen? Aan de hand van de drie genoemde opties kunt u daar op een voordelige en flexibele manier gebruik van maken. Dat geldt voor Microsoft Office 2019, net als voor andere software die u nodig heeft voor uw bedrijf. Uiteraard leggen we u graag uit over de mogelijkheden, zodat u daar een goede en vooral goedkope keuze uit kunt maken.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Office 2019 licentie: tot wel 70% goedkoper

Zoekt u naar een Office 2019 licentie en wilt u die zo goedkoop mogelijk aanschaffen? U kunt online licenties kopen, gewoon bij ons op de marktplaats. We kopen de licenties in bij organisaties die daar geen behoefte meer aan hebben, om ze u volledig legaal en audit-proof aan te kunnen bieden.

Dat doen we voor bijvoorbeeld Office 2019, net als voor andere software waar u zakelijk gebruik van wilt maken. Ook Microsoft Visio is daar een goed voorbeeld van. Dankzij onze gebruikte licenties kunnen de kosten flink omhoog, terwijl u daar in het gebruik verder niets van merkt. Zowel grote als kleinere organisaties maken er gebruik van, waardoor we u goed kunnen uitleggen hoe zij daarmee werken.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.