Open License, Open Value en Enterprise Agreement: wat zijn de verschillen?
20 oktober 2020 

Open License, Open Value en Enterprise Agreement: wat zijn de verschillen?

Een Microsoft licentie kopen en daarvoor benieuwd naar de verschillen tussen Open License, Open Volume en Microsoft Enterprise Agreement? We zetten de drie soorten op een rij, zodat u daar de juiste keuze uit kunt maken.

U kunt online gebruikte software Volume Licenties van Microsoft kopen. Het is de goedkoopste manier om een officiële Office 2016-licentie aan te schaffen, zodat u daar op een voordelige wijze gebruik van kunt maken.

Open License, Open Value en Microsoft Enterprise Agreement op een rij

U heeft voor zakelijke licenties verschillende keuzes, afhankelijk van de manier waarop u gebruik wilt maken van bijvoorbeeld een Office 2016 licentie. We zetten drie mogelijkheden op een rij:

  • Open License
    De meest eenvoudige manier om licenties aan te schaffen. Vooral goed geschikt voor een kleiner aantal licenties. De prijs hangt af van bijvoorbeeld het type organisatie dat u heeft en het aantal licenties dat u afneemt.
  • Open Value
    Er geldt een vaste prijs, voor alle branches en verschillende organisaties. U betaalt drie keer een jaarlijkse fee, waarna u eigenaar bent van de software. Let op: Open Value Subscription werkt op basis van een jaarlijks abonnement, waarbij u niet het eeuwigdurende gebruiksrecht heeft.
  • Enterprise Agreement
    Ideaal voor grote organisaties die 250 of meer licenties willen afnemen. De overeenkomst is eenvoudig schaalbaar, zodat het aantal licenties altijd klopt met de manier waarop u daar graag gebruik van wilt maken.

Wilt u een Microsoft licentie kopen? Aan de hand van de drie genoemde opties kunt u daar op een voordelige en flexibele manier gebruik van maken. Dat geldt voor Microsoft Office 2019, net als voor andere software die u nodig heeft voor uw bedrijf. Uiteraard leggen we u graag uit over de mogelijkheden, zodat u daar een goede en vooral goedkope keuze uit kunt maken.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Office 2019 licentie: tot wel 70% goedkoper

Zoekt u naar een Office 2019 licentie en wilt u die zo goedkoop mogelijk aanschaffen? U kunt online licenties kopen, gewoon bij ons op de marktplaats. We kopen de licenties in bij organisaties die daar geen behoefte meer aan hebben, om ze u volledig legaal en audit-proof aan te kunnen bieden.

Dat doen we voor bijvoorbeeld Office 2019, net als voor andere software waar u zakelijk gebruik van wilt maken. Ook Microsoft Visio is daar een goed voorbeeld van. Dankzij onze gebruikte licenties kunnen de kosten flink omhoog, terwijl u daar in het gebruik verder niets van merkt. Zowel grote als kleinere organisaties maken er gebruik van, waardoor we u goed kunnen uitleggen hoe zij daarmee werken.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan!

Na het versturen van uw aanvraag zal ons team van licentie-experts uw bestelling bekijken en u een offerte sturen met de beste prijzen! U ontvangt uw offerte binnen 24 uur, wanneer u deze offerte accepteert ontvangt u uw licenties binnen 3 werkdagen. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!