10/26/2020
4 min
0

Alles over Microsoft Office Standard 2016 Volumelicentie

10/26/2020
4 min
0

Microsoft Office 2016 Standard bevat de beste Office software die nodig is om de efficiëntie doorheen alle aspecten in je leven of bedrijf te verbeteren. Deze licentie is op basis van het Volume licentie plan van Microsoft. 

Microsoft Office Standard 2016

Office Standard 2016 voor Windows komt in een verscheidenheid aan software programma's die je helpen om op het werk en thuis efficiënt te presteren. Behalve Word, Excel, Outlook en PowerPoint, biedt deze suite je ook OneNote en Publisher. Microsoft biedt ook cloud versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote aan, zodat je productief bezig kan zijn op je smartphone, tablet of zelfs computer zonder geïnstalleerde Office applicaties. Office Standard biedt je een begrijpelijke set met tools voor de individuele productiviteit waaronder de tools die je nodig hebt om je e-mail te beheren en om snel en gemakkelijk fantastische documenten, spreadsheets en presentaties te maken.

Office 2016 Standard maakt deel uit van het Microsoft Open Licensing Programma. De aankoop van dit product biedt één doorlopende software licentie voor Microsoft Office Standard 2016. Men moet wel initieel minimum vijf licenties kopen om voor de Open Licentie in aanmerking te komen. Je kunt elke combinatie van Open Licentie software producten kopen om te voldoen aan de voorwaarden voor de Open Licentie overeenkomst. De open licentie is een economisch slimme keuze voor bedrijven waar meerdere mensen op dezelfde projecten werken, ook al doen ze dit niet op hetzelfde moment. Dit is een andere optie die ervoor zorgt dat Microsoft Office 2016 licenties aangepast kunnen worden aan verschillende werkomgevingen.

Microsoft Office downgrade rechten

Enkele klanten die rechten hebben op de meer recente versies van de Microsoft Office suites zouden misschien liever met de vroegere versies van die suites werken. Dit is toegestaan voor Microsoft Office op desktop applicatie licentie en is bekend als een "downgrade recht". Klanten kunnen downgraden naar eerdere versies van de Microsoft Office software producten maar enkel voor dezelfde editie van het software product waarvoor hun toestel een licentie heeft. Dat betekent dat een klant niet kan downgraden van Office Standard 2016 naar Office Professional Plus 2013.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Office 2016 Standard applicaties

Microsoft Word

Creëer en deel professioneel uitziende documenten met uitzonderlijke bewerkings-, inspectie- en deeltools. Het Ontwerp tabblad biedt snelle toegang tot eigenschappen en Slim Opzoeken toont relevante contextuele informatie vanuit het internet direct in Word.

Microsoft Excel

Analyseer en visualiseer je data op intuïtieve manieren met een frisse gebruikersinterface plus jouw favoriete toetsenbordshortcuts. Berekeningsinstellingen zoals het Analyse Toolpak, Schuifbalken en Formulebouwer om tijd te besparen, zodat je je kunt focussen op inzichten.

Microsoft PowerPoint

Creëer, werk samen en jouw ideeën efficiënt voorstellen met slides en een verbeterd Animaties tabblad. Aaneensluitende commentaren bij je slides helpen je om feedback bij je presentaties te voegen. En Weergave voor Presentator toont de huidige slide, de volgende slide, de sprekers notities en een timer op je Mac terwijl je presentatie aan je publiek getoond wordt op het grote scherm.

Microsoft OneNote

Het is je eigen digitale notitieboek, zodat je nota’s, ideeën, webpagina’s, foto’s en zelfs audio en video op één plaats kan bewaren. Of je nu thuis, op kantoor of op verplaatsing bent, je kan het allemaal meenemen, waar je ook naartoe gaat terwijl je deelt en samenwerkt met anderen. Gebruik het voor schoolopdrachten, werkprojecten, reisplannen, feestplannen en meer.

Microsoft Publisher

Creëer professionele publicaties

Veelgestelde vragen Office 2016 Standard

Kan ik een Office licentie verdelen onder mijn medewerkers?

Office Standard en Office Professional Plus zijn Microsoft Office suites die bestaan uit meer dan één softwareproduct aangeboden onder één licentie. Gebruikers kunnen de software niet apart gebruiken op meer dan één computer. Als je werknemers hebt die slechts één Microsoft Office applicatie nodig hebben, zijn alle Microsoft Office applicatielicenties verkrijgbaar als alleenstaand product in Open en Selecteer programma’s.

Welke licenties heb ik nodig als mijn gebruikers vanuit een aparte, afgelegen server werken?

Klanten moeten alle toestellen die toegang hebben tot een server licenciëren voor dezelfde Microsoft Office suite geïnstalleerd op hun gelicencieerde toestellen. De organisatie kan dit doen door: 1) één Microsoft Office editie te gebruiken voor het volledige bedrijf; 2) afzonderlijke servers voor elke Microsoft Office editie te gebruiken.

Kan ik meerdere talen gebruiken binnen mijn bedrijf?

Microsoft Office 2016 licenties bevatten het multi-talen pakket en proefleesfuncties. De mogelijkheid om de taal te veranderen of meerdere talen te gebruiken is inbegrepen in alle software van de Office 2016 suites en applicaties (zoals Excel). Voor Office 2016, is het Office multi-talen pakket nu inbegrepen als deel van het product. Klanten met vorige versies die een Software Verzekering hebben afgesloten zullen dit recht ook ontvangen als deel van hun deel gedekt door de Software Verzekering.

Mag ik op afstand een Microsoft Office kopie openen met Remote Desktop Services?

Afhankelijk van het bedrijfsbeleid, kan je Office op je persoonlijk toestel gebruiken als jij of je toestel een goede licentie heeft voor RDS CAL en de Office die op de bedrijfsserver draait ook een goede licentie heeft. Toch zijn Office Roaming rechten hier niet van toepassing als je Microsoft Office binnen een bedrijfsnetwerk gebruikt. Enkel gekwalificeerde desktops van derden die gebruikt worden buiten de bedrijfsgebouwen kunnen Office Roaming Rights hebben. Enkele voorbeelden zijn de thuiscomputers en toestellen in luchthavenkiosken.

Hoe kan ik een licentie krijgen voor de toegang tot de Office Web Apps Server 2013?

De Office Web Apps Server 2013 is inbegrepen als je Office Professional Plus 2016 of Office Standard 2016 licenties koopt en staat je toe om Office documenten te bekijken en bewerken door de Office Web Apps Server2013 te gebruiken.

Zijn Office Web Apps dan vergunt per toestel of per gebruiker?

Office klant suites hebben een licentie per toestel. De voornaamste gebruiker van een toestel met een licentie voor deze Office software heeft toegang tot het online handbook Office Web Apps vanop elk toestel. In deze situaties, is het toegestaan dat de voornaamste gebruiker online op afstand toegang krijgt door de Office Web Apps Server 2013.

Welke licenties heb ik nodig voor gebruikers die samenwerken met gelicencieerde werknemers?

Externe gebruikers die Office Web Apps documenten bekijken of bewerken hebben geen licentie nodig voor de nieuwe Office suites. Externe gebruikers zijn die gebruikers die niet bij jou of bij je aannemers of agents ter plaatse in je filialen in dienst zijn.

Tweedehands Office 2016 Standard OLP licentie

Bent u als bedrijf of IT reseller op zoek naar een goedkope Microsoft Office 2016 licentie? U kunt bij Softtrader tweedehands licenties kopen, waardoor u tot wel 70% kunt besparen.


Belangrijke informatie: Er bestaat geen verschil tussen een tweedehands Microsoft Office pakket en een nieuwe aanschaf. U maakt gebruik van het gehele pakket zonder restricties met de standaard functies van een nieuwe licentie.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.