10/21/2020
2 min
0

SQL Server 2016 met Microsoft Open License: zo werkt het

10/21/2020
2 min
0

SQL Server 2016 kopen met een Microsoft Open License? Dat biedt aantrekkelijke mogelijkheden tot besparen. Dankzij een flexibele overeenkomst met Microsoft voor de software. En dankzij de mogelijkheid om een gebruikte Microsoft volume licentie aan te schaffen.

Een dubbele mogelijkheid om te besparen voor het MKB, zodat u voordelig gebruik kunt maken van de software. Maar, hoe werkt dat? Hoe besparen andere MKB-organisaties met de gebruikte Microsoft licenties die ze kopen? We maken het u bij Softtrader graag gemakkelijk. U kunt licenties kopen voor SQL Server 2016, net als voor de andere softwarepakketten waar u gebruik van wenst te maken.

Microsoft Open License voor alle medewerkers

Of u nu kiest voor SQL Server 2016 of voor andere software, met een Microsoft Open License zorgt u voor een licentie voor alle medewerkers. Voorheen lukte dat vanaf 5 medewerkers tot een maximum van 250. Inmiddels geldt de ondergrens niet eens altijd meer, waardoor iedere MKB-organisatie daar goed gebruik van kan maken.

Het is een flexibele oplossing, waarbij u. Betaalt voor het aantal gebruikers dat werkt met de software. Dus komen er nieuwe gebruikers van SQL Server 2016 bij? Dan breidt u het pakket gemakkelijk uit, aan de hand van de Open License van Microsoft. En worden het aan de andere kant juist minder gebruikers? Dan dalen de kosten, zodat u daar op een meer voordelige manier gebruik van kunt maken. Heel handig, zodat u de software goed schaalbaar kunt inzetten.

Softtrader Banner Microsoft SQL Server Standard & Enterprise

Voor SQL Server 2016 en andere software

Die mogelijkheid bestaat voor SQL Server 2016, net als voor andere software van Microsoft. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van Microsoft Office? Ook daarvoor zijn Open License programma’s beschikbaar. We zetten de mogelijkheden online voor u op een rij, aan de hand van de pakketten die u binnen het MKB kunt gebruiken.

Gebruikte Microsoft Volume Licentie: besparen

Maar, dat is niet de enige manier om te besparen op de kosten voor zakelijke licenties. U kunt namelijk gebruik maken van een gebruikte Microsoft volume licentie. Een tweedehands licentie, die 100% voldoet aan de belangrijke richtlijnen die Microsoft daarvoor hanteert. Helemaal legaal en geschikt voor een audit, terwijl u daar een lagere prijs voor betaalt dan voor nieuwe software die u zou kunnen gebruiken.

U kunt gebruikte Microsoft licenties kopen, om op een meer voordelige manier gebruik te maken van de software. Geschikt voor het MKB, omdat de licenties net zo goed schaalbaar zijn als de nieuwe Microsoft Open License aanbiedingen. Precies hetzelfde product, maar al een keer eerder gebruikt en daardoor goedkoper beschikbaar. Wij zorgen er als online marktplaats voor dat u een beeld krijgt van de beschikbare software. En we adviseren u graag over de mogelijkheden, om dubbel te besparen op de MKB-software van Microsoft die u nodig heeft.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.