10/16/2020
1 min
0

Windows Server 2016 licentiemodel: een overzicht

10/16/2020
1 min
0

Benieuwd naar het Windows Server 2016 licentiemodel? Of naar een methode om goedkoop gebruik te maken van een officiële licentie voor de software?

We zetten de mogelijkheden op een rij, net als onze gebruikte licenties. Voor een tweedehands Microsoft licentie. 100% volgens de Microsoft-richtlijnen en audit-proof, zodat u daar zakelijk zonder problemen gebruik van kunt maken.

Tip: de Datacenter- en Standard-Editions van Windows Server 2016 maken gebruik van een per core-model, in plaats van het per processor-model. Op die manier probeert Microsoft een meer consistente ervaring te bieden in multi-cloud omgevingen. 

Type licenties voor Windows Server 2016

We onderscheiden drie type licenties voor Windows Server 2016:

De eerste licentie is het best geschikt voor hooggevirtualiseerde en software-gedefinieerde datacentrumomgevingen, de tweede voor weinig-compacte of niet-gevirtualiseerde omgevingen en de laatste voor kleine bedrijven met maximaal 25 gebruikers en 50 apparaten.

Softtrader Banner Windows Server Standard & Datacenter

In alle drie de gevallen kunt u gebruik maken van de tweedehands licenties voor Windows Server 2016 en voor andere software, om daar meer voordelig gebruik van te maken. Een goedkoper alternatief voor de nieuwe software, terwijl u er op dezelfde manier gebruik van kunt maken.

Dat betekent een lage prijs voor de software die u nodig heeft. Dankzij een licentie die al een keer door een andere organisatie werd gebruikt. Een stuk goedkoper dan de nieuwe software, terwijl u er op dezelfde officiële manier gebruik van kunt maken. Zonder zorgen bij een audit. Op die manier kunt u goedkoper gebruik maken van de software voor Windows Server 2016, zodat u daar op een voordelige manier mee kunt werken. De hoogste kwaliteit software voor een scherpe prijs. Met een tweedehands Microsoft licentie, net als voor de andere software die er beschikbaar is.

Gebruikte Microsoft licentie: goedkopere software

We zijn een online marktplaats voor gebruikte Microsoft licenties. U kunt licenties kopen voor Windows Server 2016, net als voor de verschillende andere pakketten die er beschikbaar zijn. Gaat het u bijvoorbeeld om tweedehands licenties voor Office of voor een van de zakelijke softwarepakketten? Wij zorgen er specifiek voor het MKB voor dat u de software van Microsoft voordelig kunt aanschaffen.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.