Wat is het Microsoft Volume Licensing Service Center (VLSC)?
21 oktober 2020 

Wat is het Microsoft Volume Licensing Service Center (VLSC)?


Bent u geïnteresseerd in een Microsoft Open License (OLP) of Volumelicentie? Dan heb je waarschijnlijk gehoord van VLSC, dat verwijst naar het Microsoft Volume Licensing Service Center. Hier kunt u uw Volume- en CAL-licenties kopen en beheren. In dit artikel laten we u zien hoe u meer kunt leren over VLSC en waar u de best geprijsde volumelicenties kunt krijgen.

Microsoft heeft een nieuwe gids uitgebracht over de aspecten voor eindgebruikers van de Microsoft Volume Licensing Service (VLSC). De gids staat vol met screenshots, how-to's en een verklarende woordenlijst. Deze gids is de snelle manier om te begrijpen hoe te werken met de VLSC-website.

De gids is 67 pagina's lang en bevat de volgende onderwerpen:

  • Overzicht van het Volume Licensing Service Center (VLSC)
  • Beheertaken op de VLSC
  • Licentieoverzicht en relatieoverzicht weergeven
  • De pagina Downloads en sleutels gebruiken
  • Over Microsoft Software Assurance voor volumelicenties
  • Online servicelicentie-reserveringen maken en beheren
    Aanmelden voor een Microsoft-account

U kunt de gids hier downloaden: Volume Licensing Service Center (VLSC) User Guide.

pre-owned licentieWindows server datacenter kopen

Bij Softtrader maken we gebruik van tweedehands zakelijke volume licenties zoals Windows Server & Microsoft Office . Dit zijn licenties die grote organisaties niet meer nodig hebben. Wij kopen die bij hen in en bieden deze voordelig aan voor bedrijven. Hierdoor bespaart u als organisatie flink op uw software.

  • De tweedehands (pre-owned) volume licenties werken precies hetzelfde als gewone licenties. Ze voldoen dan ook aan de software-richtlijnen die gelden binnen de EU.
  • Wij helpen, indien nodig, altijd met de installatie van deze licenties en bieden dan ook een 100% installatiegarantie.

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.