10/21/2020
1 min
0

Wat is het Microsoft Volume Licensing Service Center (VLSC)?

10/21/2020
1 min
0

Bent u geïnteresseerd in een Microsoft Open License (OLP) of Volumelicentie? Dan heb je waarschijnlijk gehoord van VLSC, dat verwijst naar het Microsoft Volume Licensing Service Center. Hier kunt u uw Volume- en CAL-licenties kopen en beheren. In dit artikel laten we u zien hoe u meer kunt leren over VLSC en waar u de best geprijsde volumelicenties kunt krijgen.

Is het VLSC te ingewikkeld? Bekijk de User Guide

Microsoft heeft een nieuwe gids uitgebracht over de aspecten voor eindgebruikers van de Microsoft Volume Licensing Service (VLSC). De gids staat vol met screenshots, how-to's en een verklarende woordenlijst. Deze gids is de snelle manier om te begrijpen hoe te werken met de VLSC-website.

De gids is 67 pagina's lang en bevat de volgende onderwerpen:

  • Overzicht van het Volume Licensing Service Center (VLSC)
  • Beheertaken op de VLSC
  • Licentieoverzicht en relatieoverzicht weergeven
  • De pagina Downloads en sleutels gebruiken
  • Over Microsoft Software Assurance voor volumelicenties
  • Online servicelicentie-reserveringen maken en beheren
    Aanmelden voor een Microsoft-account

U kunt de gids hier downloaden: Volume Licensing Service Center (VLSC) User Guide.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Microsoft Volume licenties, maar dan goedkoper

Bij Softtrader maken we gebruik van tweedehands zakelijke volume licenties zoals Windows Server & Microsoft Office . Dit zijn licenties die grote organisaties niet meer nodig hebben. Wij kopen die bij hen in en bieden deze voordelig aan voor bedrijven. Hierdoor bespaart u als organisatie flink op uw software.

  • De tweedehands (pre-owned) volume licenties werken precies hetzelfde als gewone licenties. Ze voldoen dan ook aan de software-richtlijnen die gelden binnen de EU.
  • Wij helpen, indien nodig, altijd met de installatie van deze licenties en bieden dan ook een 100% installatiegarantie.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.