10/19/2020
2 min
0

Microsoft Office 2019 Professional Plus: applicaties

10/19/2020
2 min
0

Microsoft Office software kopen en daarvoor op zoek naar een zo compleet mogelijk aanbod? Dan is Office 2019 een uitstekende keuze, in de Professional Plus-uitvoering. De licenties voor deze software zorgen er zakelijk voor dat u gebruik kunt maken van alle belangrijke software die u nodig heeft.

Met de licentie voor Professional Plus kunt u natuurlijk gebruik maken van Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Bovendien is dat niet alles, omdat er daarnaast nog maar liefst 4 andere toepassingen beschikbaar zijn. De licentie biedt toegang tot al deze software, om daar zakelijk gebruik van te kunnen maken.

Onderdelen van Office 2019 Professional Plus

Een licentie voor Microsoft Office kopen om daarmee gebruik te maken van Professional Plus? Dan kunt u rekenen op de volgende toepassingen:

  • Microsoft Publisher 2019
  • Microsoft Access 2019
  • Microsoft Outlook 2019
  • Microsoft Word 2019
  • Microsoft Excel 2019
  • Microsoft Powerpoint 2019
  • Microsoft OneNote
  • Microsoft Lync

Microsoft Office 2019 banner

Office 2019 Windows 11

Microsoft heeft inmiddels Windows 11 uitgebracht. Microsoft heeft hard gewerkt aan de compatibiliteit en extra functies van Office 2019 op Windows 11. Lees hier meer over Office 2019 op Windows 11.

Het complete pakket garandeert maximale mogelijkheden om met Office te kunnen werken, speciaal geschikt voor zakelijke toepassingen en het gebruik door bedrijven. Wij zorgen er met Professional Plus in de 2019-editie voor dat u een licentie koopt voor de meest actuele software op dit gebied, zonder dat er sprake is van een abonnement. In plaats daarvan kunt u er zakelijk zonder omkijken gebruik van maken, en zonder dat u daar iedere maand een bedrag voor betaalt.

Het gaat uiteraard om een 100% officiële licentie voor Microsoft Office. Dat betekent dat u daar op een legale manier gebruik van kunt maken en dat dit zelfs tijdens een audit geen problemen op zal leveren. U kunt aangeven dat u de licentie online heeft gekocht, om met de tweedehands producten die er beschikbaar zijn aanzienlijk op de kosten te besparen.

Office voor bedrijven: tot 70% goedkoper

Steeds meer bedrijven kopen hun Microsoft Office software online door gebruik te maken van de tweedehands licenties. Op die manier kiest u een gebruikte licentie, die andere organisaties niet meer nodig hebben. De licentie is geschikt om de software te ontgrendelen, bijvoorbeeld om op een voordelige manier gebruik te maken van Professional Plus. Het scheelt tot 70% met de kosten voor een nieuwe licentie, terwijl u er op precies dezelfde manier mee kunt werken.

Waar het voorheen vooral kleinere organisaties waren die hier gebruikt van maakten zijn het nu ook steeds meer grote bedrijven. Ze ontdekken met de gebruikte licenties een interessante manier om op de kosten voor IT te besparen. U krijgt in dit geval wel de beschikking over Office 2019 in de Professional Plus-uitvoering, zonder dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt.

Bent u op zoek naar de retail varianten van Office 2019? In deze blog vertellen we over de verschillende varianten.

5 Oktober is Office 2021 uitgekomen, meer hierover vind je hier!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.