Microsoft Office 2010 ondersteuning tot 13 oktober 2020

Tweedehands software kopen
Gepubliceerd op: 30-06-2020

De 10-jarige levenscyclus van Office 2010 is bijna op zijn eind. Dit betekent dat de ondersteuning wegvalt en er geen nieuw updates, en nog belangrijker, veiligheidsupdates komen. Microsoft heeft te kennen gegeven dat dit op 13 oktober zal gebeuren. Nu is dus het perfecte moment om te kijken naar welk pakket u het beste kan updaten.

  

Wil ik Office 365 of een Office pakket? 

Microsoft zelf promoot hun Office 365 abonnement sterk. Zoals u wellicht weet betekent dit dat u maandelijkse kosten betaald voor alle applicaties die Microsoft Office aanbiedt. Voor de meeste gebruikers is het nog steeds aantrekkelijk om voor een pakket te gaan waarbij eenmalig het pakket aangeschaft dient te worden. Op de lange termijn is dit goedkoper en u heeft meer mogelijkheden tot kiezen wat het beste bij u past. 

 

Wat betekent het dat de ondersteuning stopt? 

Voor u betekent het vooral dat de veiligheid van uw documenten in gevaar komt. Windows laat u nog steeds uw Office pakket gebruiken maar komen niet meer met beveiligingsupdates. Virussen en malware worden nog wel steeds ontwikkeld en kunnen daardoor gemakkelijker uw Pc aanvallen. Voor uw eigen privacy is het dus van groot belang dat u een nieuwer Office pakket aanschaft. 

 

 

Upgrade naar Office 2019. 

Het meest vanzelfsprekende voor u is om te upgraden naar  Office 2019  deze is uitgekomen in aan het einde van 2018 en zal dus nog negen jaar lang mee gaan. Een eenmalige aanschaf is voor u vele malen voordeliger dan negen maal twaalf maanden een abonnement. Bij Softtrader kunt u goedkoop een Office 2019 pakket aanschaffen. Niet alleen is Office 2019 voor u een goedkopere optie, ook kunt u een keuze maken welke applicaties u allemaal verwacht nodig te hebben. Bij  Office 2019  heeft u de keuze uit diverse pakketten. Hierdoor kunt u zorgvuldig uitkiezen welke het beste bij u past.

 

Vereisten Office 2019 

Voor  Office 2019  dient u wel gebruik te maken van Windows 10. Als u nog geen Windows 10 hebt kunnen wij u aanraden om uw Pc te upgraden. De reden hiervan is dat ook de ondersteuning van Windows 7 binnenkort stopt. Om dezelfde reden als uw Office pakket is het dan van belang om te upgraden.  Wij bieden ook zeer scherpe prijzen voor Windows zelf. Heeft u Windows 8 of kiest u ervoor toch nog niet te upgraden dan raden wij aan om een van onze oudere Office pakketten aan te schaffen. Wij bieden nog steeds  Office 2016  en  Office 2013  aan voor de mensen die deze graag aan willen schaffen. 

 

Vragen over Microsoft Office? Wij helpen graag! 

Vragen over Microsoft en welke licentie bij u past? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van Maandag tot en met Vrijdag tussen 09:00 en 17:00. 

 

Deel dit artikel