Home / Windows 11: alles wat je moet weten

Home / Windows 11: alles wat je moet weten

Windows 11: alles wat je moet weten

Windows 11 bureaublad

Windows 11 is de eerste grote update sinds de Windows 10 lancering in 2015. Windows 11 wil de gebruiker een kalme en creatieve ruimte bieden om in te werken. De beta-versie van Windows 11 is inmiddels gereleased en getest, de belangrijkste punten bespreken we hier.

Windows 11 wordt verwacht op 20 oktober 2021 en zal voor huidige Windows 10 gebruikers gratis te upgraden zijn onder bepaalde voorwaarden. U kunt kiezen voor een pre-owned versie van Windows 10 van Softtrader, en deze later upgraden naar Windows 11 zelf. Windows 10 Pro kunt u in dat geval upgraden naar Windows 11 Pro terwijl u Windows 10 Enterprise kan upgraden naar Windows 11 Enterprise.

Windows 11 functionaliteiten

Het nieuwe besturingssysteem van Microsoft probeert met een nieuw design en een hoop nieuwe functies de ervaring op de PC te stroomlijnen om de productiviteit van jou en je werknemers een boost te geven. Graag bekijken we samen met u onze favoriete Windows 11 features.

• Microsoft Teams is geheel in het besturingssysteem verwerkt, hierdoor wordt het veelgebruikte Microsoft Teams nog makkelijker te gebruiken.

• Daarnaast krijgt u met Windows 11 de mogelijkheid om verschillende virtuele desktops te creëren. Denk hierbij aan één werkbureaublad, één persoonlijk bureaublad en één opleidingsbureaublad met ieder zijn verschillende achtergronden, apps en documenten waartussen de gebruiker makkelijk kan schakelen.

• Snap Lay-outs is nog een functie die multitasking bevorderd. Deze optie laat je verschillende vensters organiseren op je beeldscherm. Hierbij kun je bijvoorbeeld 4 applicaties op 1 beeldscherm openzetten, en tegelijk minimaliseren.

Windows 11 Home vs Pro: overzicht

Windows 11 Home is over het algemeen voor particulieren geschikt. Windows 11 Pro is daarentegen bedoeld voor professionals met geen tot weinig technische kennis. Hieronder leest u een deel van de voordelen per Windows 11 versie.

Windows 11 home vs pro

Windows 11 systeemvereisten

Windows 11 kan helaas niet op ieder systeem draaien. Check daarom of Windows 11 compatibel is met uw hardware.

Windows 11 systeemvereisten

Office 2019 op Windows 11

Office 2019 is compatibel met Windows 11 en krijgt zelfs een upgrade. Office 2019 krijgt een heel nieuw uiterlijk, gebaseerd op een meer natuurlijke en consistente ervaring. Mocht de visuele upgrade je nou tegenvallen, dan kun je gewoon terug switchen naar de oude interface. Office matched nu ook met je Windows thema, mocht je een liefhebber zijn van Darkmode, kleuren of wit, Office neemt de kleuren van je actieve Windows thema over. Daarnaast word het mogelijk om het ‘lint’ bovenin de office programma’s aan te passen, nu is de functionele balk al jaren hetzelfde dus wij zijn benieuwd hoe dit aanpassen gaat werken. Ook krijgt de nieuwe look van Office 2019 zachte hoeken, dit zou de natuurlijke ervaring van Office moeten boosten. Ook word Office 2019 geüpdate voor Windows 10. Office 2019 wordt via Windows 11 eindelijk beschikbaar voor ARM-based computers.

Goedkope Windows 10 licenties kopen

* We leveren alleen aan bedrijven binnen de Europese Unie.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over  welke Microsoft Windows licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.