10/21/2020
2 min
0

Upgraden naar Microsoft Project Professional 2016

10/21/2020
2 min
0

Een minder vaak gebruikte Office-toepassing van Microsoft is Project. Deze applicatie is, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd in het beheren van projecten. Laten we Project eens wat dieper bekijken en misschien vindt u het meer nodig in uw functies dan u zich realiseerde.

Wat is Microsoft Project?

Veel verschillende gebieden, zoals engineering en constructie, vereisen constant projectbeheer. Microsoft Project wordt vaak gebruikt om grote projecten te beheren door de voortgang op vele manieren bij te houden. Planning en resource management zijn cruciaal bij het begeleiden van projecten en Microsoft Project is een primaire applicatie die veel projectmanagers gebruiken tijdens hun dagelijkse taken. Maar andere industrieën en bedrijven kunnen Project gebruiken om hun interne projecten en middelen met dezelfde functionaliteit te beheren.

Overzicht van bedrijfskosten is erg belangrijk bij projectmanagement en Microsoft Project-pakketten met tools die bij de rekening passen. Net als bij alle andere Office-producten bevat Project sjablonen om sneller aan de slag te gaan, maar deze kunnen ook worden aangepast voor nog meer gebruiksgemak. Gantt-diagrammen en vervolgkeuzemenu's verlichten de werklast van het beheer terwijl taken voor het project worden gepland. Daarnaast zijn kant-en-klare rapporten van verschillende soorten beschikbaar. Informatie is zelfs beschikbaar op Windows-, iOS- en Android-apparaten.

Wat is nieuw in Project 2016?

Hier zijn een paar nieuwe functies in de 2016 versie van Project:

  • Betrokkenheid van middelen - het aanvragen van middelen voor goedkeuring is toegevoegd voor verbeterde besluitvorming
  • Additionele betrokkenheid van Resource Manager - resource managers kunnen reageren op aanvragen binnen een Project zonder volledige versies te gebruiken
  • Broncapaciteit warmtekaarten - in combinatie met nieuwe, intuïtieve rapportage, maakt Project 2016  gebruik van warmtekaarten om gemakkelijk onder- en overgebruik binnen het project te zien.
  • Tell Me - met deze functie kunnen gebruikers met de toepassing praten en vragen wat ze nodig hebben. Een knop wordt gebruikt om een gebruiker rechtstreeks naar de benodigde informatie te brengen.
  • Tijdlijnen - gevisualiseerde, gestapelde rapporten stellen managers in staat om vergelijkende projectvoortgang te zien in een groot aantal hoofd- en sub projecten.
  • Office-invoegtoepassingen lezen / schrijven - volledige lees-schrijftoegang van Office-invoegtoepassingen is verkrijgbaar in de App-store en maakt integratie van verschillende kantoorfuncties mogelijk.

Softtrader Banner Microsoft Project 2016, 2019 & 2021

Waarom upgraden naar Professional?

De professionele editie van Project biedt vele samenwerkingsfuncties. Als uw bedrijf groeit of al groot is, is samenwerking waarschijnlijk een probleem. De mogelijkheid om Skype op kantoor en in het veld te gebruiken is een integraal onderdeel voor een betere aanwezigheid van bedrijven. Overweeg om deze reden een upgrade, evenals gebruik van urenstaatbeheer en synchronisatie met de online- en serverversies voor extra samenwerkingsbehoeften.

Microsoft Project 2016 kopen

Bent u opzoek naar goedkope Microsoft Project licenties? Bij Softtrader bieden wij deze voor een lage prijs aan. Wij hebben een uitgebreid aanbod Project licenties, van 2010 tot 2019. Vraag hier uw offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.