Hyperlinks in levendige kleuren: Office zakelijk tips voor PowerPoint

Gepubliceerd op: 21-06-2019

Optimaal gebruik maken van Office zakelijk? Met een paar handige tips is het bijvoorbeeld mogelijk om een presentatie in PowerPoint overtuigender te maken. Hoe u dat aanpakt? Gebruik levendige kleuren voor hyperlinks, in plaats van het bekende blauw dat behoorlijk afgezaagd overkomt in een presentatie.

Wij helpen u met een licentie voor Office zakelijk een goedkope keuze te maken. U maakt daarvoor gebruik van gebruikte licenties. Ondertussen zijn die 100% legaal en natuurlijk volledig audit-proof, om u daar geen zorgen over te maken.

Kleurrijk in Office

Zoekt u naar Microsoft Office voor het MKB of wilt u daar in een grotere organisatie gebruik van maken? Met een handige tip krijgen de hyperlinks in een PowerPoint-presentatie een levendige kleur, waardoor ze veel meer zullen opvallen.

Een hyperlink was altijd blauw, maar dat hoeft gelukkig niet langer het geval te zijn. Het is in plaats daarvan mogelijk om de kleur aan te passen aan uw humeur of het ontwerp van de rest van de presentatie. Dat kan in Office voor Bedrijven, maar ook in de andere versies van deze populaire software.

Benieuwd hoe u dit doet? Selecteer de koppeling waar het om gaat en klik vervolgens in het menu op Start. Selecteer daar Tekstkleur, om die aan te passen naar een kleur naar wens. Op die manier komt de hyperlink er heel anders uit te zien, mooi in lijn met de rest van de presentatie of de kleuren van de organisatie waar u voor werkt.

Microsoft Office: voor het MKB en grote organisaties

Microsoft Office is de populairste keuze bij bedrijven, zowel voor het MKB als voor grote organisaties. We leveren onze goedkope licenties om Office zakelijk te gebruiken, waarmee u de kosten eenvoudig kunt drukken.

Het gaat om 100% officiële en legale licenties, die we hebben ingekocht bij bedrijven die daar geen gebruik meer van maken. We kunnen de licenties daardoor voordelig aan u aanbieden. Ze zijn volledig audit-proof, waardoor u zich daar totaal geen zorgen over hoeft te maken. Het is de goedkoopste manier om Office voor Bedrijven aan te schaffen. Om bijvoorbeeld de hyperlinks in PowerPoint een levendige kleur te geven, net als met de andere programma’s en toepassingen die er beschikbaar zijn.

Office zakelijk kopen: goedkope licentie

Office zakelijk kopen en daarvoor op zoek naar een goedkope licentie? We maken het u graag makkelijk met onze gebruikte licenties. De kosten liggen een stuk lager dan voor de nieuwe licenties, terwijl u daar volledig officieel en legaal gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld voor Microsoft Office met PowerPoint, net als voor alle andere software waar u zakelijk gebruik van wilt maken. En heeft u vragen over onze licenties of over de manier waarop onze klanten daarmee werken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Deel dit artikel