10/21/2020
2 min
0

Een overzichtelijk Postvak IN: tips voor Office voor Bedrijven

10/21/2020
2 min
0

Gebruikt u een licentie voor Office voor Bedrijven of bent u daar naar op zoek? Met een paar handige tips bereikt u eenvoudiger Inbox Zero, voor een lege map met inkomende mail die aan het eind van de dag zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel.

We zijn gespecialiseerd in Office voor Bedrijven met goedkope zakelijke licenties. U kunt Office zakelijk kopen, zonder dat u daar de bekende hoge tarieven voor betaalt. Het maakt Office voor het MKB een stuk beter betaalbaar, al maken ook steeds meer grote organisaties hier met veel plezier gebruik van.

Map opschonen in Outlook

Benieuwd hoe u zorgt voor een overzichtelijk Postvan IN, als u gebruik maakt van Office voor Bedrijven? Daarvoor kunt u gebruik maken van de functie Map Opschonen. Het is de makkelijkste manier om de overbodige gelezen berichten te verwijderen. Wat overblijft zijn de ongelezen berichten, zodat u daar met al uw aandacht naar kunt kijken.

Heeft u al een licentie voor Office voor Bedrijven? Dan kunt u de optie op deze manier gebruiken:

Ga naar Start -> Opschonen. U heeft daar de keuze uit Gesprek Opschonen, Map Opschonen of Sub mappen Opschonen.

Gesprekken, mappen en sub mappen opschonen

Zoals u merkt heeft u meerdere mogelijkheden om het Postvak IN op te schonen. Ideaal binnen Office voor het MKB, net als bij grotere bedrijven die werken met deze licenties en software. Office voor Bedrijven is een uitstekende keuze, vooral als u goed weet hoe u daar mee om moet gaan.

Wilt u Office zakelijk kopen en er daarna voor zorgen dat de inbox niet overloopt met e-mails die er niet meer toe doen? Door regelmatig gesprekken, mappen en sub mappen op te schonen blijft het mooi overzichtelijk. Alle overbodige en gelezen items worden netjes verplaatst naar de Verwijderde Items.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Let op: ongelezen berichten worden nooit automatisch verwijderd, dus daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. Die blijven netjes staan, zodat u die met al uw aandacht kunt behandelen. Door de andere items uit het zicht te halen heeft u geen last van afleiding, om u te richten op waar het in de inbox daadwerkelijk om gaat.

Goedkope licentie voor Office voor Bedrijven

Zelf op zoek naar een goedkope licentie voor Office voor Bedrijven? U heeft online de keuze uit diverse goedkope licenties voor zakelijk gebruik, waaronder die voor Microsoft Office. Bekijk de diverse licenties die er beschikbaar zijn, zodat u daarmee op een voordelige manier de benodigde toegang kunt aanschaffen.

Heeft u vragen over onze gebruikte en tweedehands licenties of bent u benieuwd naar de manier waarop andere organisaties daar gebruik van maken? Stel ons uw vragen, dan vertellen we u er graag meer over of doen we u een aanbieding op maat.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.