Microsoft OLP licentie: wat is dit?

Microsoft OLP licentie: wat is dit?
Gepubliceerd op: 08-02-2018

Een Microsoft OLP: wat is dit?

Microsoft OLP licentie: wat is dit?

Een Microsoft OLP: wat is dat? Het is een licentie uit het Open License Program van de softwaregigant. Speciaal ontwikkeld voor het MKB, om daar schaalbaar gebruik van te kunnen maken.

Open License Program voor het MKB

Het Open License Program is geschikt voor MKB-organisaties, die hun softwarepakketten mee willen laten groeien met de onderneming. Door er met meer licenties gebruik van te maken als de organisatie groeit, maar door ook wel te kunnen krimpen. Voor een flexibel pakket, afgestemd op de manier waarop de organisatie er gebruik van wil maken.

Dat lukt met Microsoft OLP, omdat dit hiervoor speciaal ontwikkeld is. Er is documentatie beschikbaar bij de software, die bedrijven apart bij kunnen bestellen. Bovendien is er voor klanten met SA-licenties technische support beschikbaar, om het pakket en de licenties verder naar wens af te stemmen.

Het grote voordeel van de Microsoft OLP licenties is dat er geen afnameverplichting geldt. Bedrijven hebben een maximale flexibiliteit, terwijl ze aan de andere kant gebruik kunnen maken van de nieuwste software. Alle technologische mogelijkheden, terwijl er een flexibel abonnement beschikbaar is zonder vervelende verplichtingen.

Schaalbare softwarepakketten van Microsoft

Traditioneel waren de Microsoft OLP licenties beschikbaar vanaf 5 gebruikers. Inmiddels geldt de ondergrens van 5 licenties voor steeds minder producten, waardoor bedrijven hier nog beter flexibel gebruik van kunnen maken.

Tip: gebruikte Microsoft licenties verkopen? Wij bieden online de mogelijkheid om Microsoft OLP licenties te verhandelen. Geef goed aan waar het om gaat, dan kunnen wij de licenties inkopen.

Gebruik maken van zakelijke Microsoft-producten, op basis van een schaalbaar model? Dan zijn de Microsoft OLP licenties een goede keuze. Bijvoorbeeld om te starten met een paar licenties en dat vervolgens per minimaal 1 uit te breiden. Of weer in te laten krimpen, op het moment dat het niet meer nodig is om er met een grotere groep gebruik van te maken.

Microsoft pre-owned licenties kopen: goedkoper

En wilt u zowel de Microsoft OLP licenties gebruiken als besparen op de kosten? Dan is het de moeite waard om gebruik te maken van onze Microsoft pre-owned licenties. Op die manier kunt u officiële licenties kopen, waarvoor u een lagere prijs betaalt dan wanneer u dezelfde software nieuw aan zou schaffen. Bijvoorbeeld voor de Windows Server licenties, maar ook voor andere software van Microsoft.

Meer weten over de mogelijkheden met Microsoft OLP en in het bijzonder de gebruikte licenties die u kunt kopen? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over. Net als over de mogelijkheid om flink op de kosten voor uw zakelijke software te besparen.

Deel dit artikel