Tweedehands software: Microsoft volume licenties voor de laagste prijs

Tweedehands software: Microsoft volume licenties voor de laagste prijs
Gepubliceerd op: 24-09-2018

Gebruik maken van tweedehands software, bijvoorbeeld omdat u dat heeft gehoord van andere bedrijven in uw omgeving? De kans is groot dat diverse collega-bedrijven al werken met gebruikte Microsoft licenties. Ze zorgen er daarmee voor dat ze de kosten eenvoudig drukken, terwijl ze werken met officiële licenties die ook tijdens een audit geen enkel probleem op zullen leveren.

Goedkope tweedehands software is op die manier een goed alternatief voor nieuwe licenties. Tenminste, er is sprake van nieuwe software op basis van een gebruikte licentie. Die licentie werd eerder door een ander bedrijf gebruikt, dat daar nu geen behoefte meer aan heeft. Daardoor werkt de software gewoon op de manier zoals u dat gewend bent.

Microsoft licenties: goedkoper dan nieuw

Microsoft licenties kunnen behoorlijk prijzig zijn, vooral als u daar zakelijk gebruik van wilt maken. U betaalt met een volume licentie van Microsoft netjes per gebruiker, maar dat neemt niet weg dat de kosten behoorlijk op kunnen lopen.

Gelukkig kan dat goedkoper, door gebruik te maken van tweedehands licenties. Die licenties werden eerder gebruikt, maar zijn nu niet meer nodig. Daardoor hebben wij de kans om die over te nemen en weer aan u aan te bieden. Er is wat dat betreft eigenlijk geen sprake van tweedehands software, maar wel van een voordelig alternatief voor de dure nieuwe licenties.

Officiële volume licenties van Microsoft

Ondertussen gaat het natuurlijk gewoon om officiële volume licenties van Microsoft. Op de manier zoals u ze ook nieuw zou kunnen kopen, maar dan voor een veel scherpere prijs. Dat is prettig, omdat u zo niet langer te veel betaalt om licenties te kunnen kopen. U heeft online de keuze uit een breed assortiment, waarmee we ervoor zorgen dat u de zakelijke software een stuk goedkoper kunt gebruiken.

Een gerechtelijke uitspraak stelt dat licenties net zo goed eigendom worden als andere aankopen. Daardoor is het mogelijk om die licenties weer door te verkopen. Wij nemen ze over van bedrijven die ze niet meer nodig hebben, om ze u goedkoop aan te bieden. U kunt gebruik maken van goedkope Microsoft licenties. Er is in de letterlijke zin geen sprake van tweedehands software, maar de prijs is daar wel naar.

Tweedehands software: Exchange Server en meer

U kunt gebruik maken van een tweedehands licentie voor bijvoorbeeld Microsoft Exchange Server. Te gebruiken binnen het Open License Program (OLP) of op basis van andere licenties, afhankelijk van waar u naar op zoek bent.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een gebruikte licentie en hoe andere ondernemers daar mee omgaan? Wij leggen het u graag uit, gewoon op basis van voorbeelden van andere bedrijven die daar al gebruik van maken. Of bestel online meteen een van de gebruikte licenties, zodat u kunt werken met een goedkoper alternatief dan de nieuwe exemplaren. Bekijk online welke licenties er beschikbaar zijn, of doe een aanvraag zodat we daar voor u naar op zoek kunnen gaan.

Deel dit artikel