10/23/2020
2 min
0

Chat tijdens het bewerken: handige tips voor Office zakelijk

10/23/2020
2 min
0

Beter samenwerken in Office zakelijk? Met een licentie voor de software heeft u de beschikking over bijvoorbeeld Word, Excel en PowerPoint. Het zijn krachtige programma’s om teksten te verwerken, spreadsheets te maken en presentaties te creëren. Dat kunt u alleen doen, maar ook samen met anderen.

In de nieuwste versies van Microsoft Office zakelijk is er een functie beschikbaar om te chatten. Er is een chatpictogram beschikbaar aan de bovenkant van het scherm. Microsoft Office biedt daarmee de kans om samen te werken, door korte berichten uit te wisselen.

Office zakelijk: chatten om beter samen te werken

De chat in Office zakelijk is beschikbaar als u gebruik maakt van Office 365, op basis van een cloud-licentie. Houd er rekening mee dat u onderling gesprekken kunt voeren, maar dat de geschiedenis daarvan niet behouden blijft. De chat start iedere keer met een leeg venster, dus voer een meer permanente discussie met de functie ‘opmerkingen’ of gebruik een e-mail.

Om met anderen te kunnen chatten vanuit een bestand is het belangrijk om die met hen te delen. Bovendien moeten zijn het bestand ook geopend hebben, bijvoorbeeld omdat ze er op dat moment in aan het werk zijn. U heeft dan de kans om de ander korte berichten te versturen, zonder dat dit opmerkingen worden bij het document zelf.

De chat in Microsoft Office is beschikbaar in zowel Word, PowerPoint als Excel. Het is mogelijk om iemand later aan te laten sluiten in de chat. De eerdere berichten zijn dan niet zichtbaar, dus het is belangrijk om die persoon even op de hoogte te brengen van wat er tot op dat moment al besproken is.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Microsoft Office kopen: goedkope zakelijke licentie

Zoekt u naar een goedkope mogelijkheid om gebruik te maken van een zakelijke licentie voor Microsoft Office? Er bestaan uitstekende alternatieven voor een nieuwe licentie. U kunt gebruik maken van een tweedehands licentie voor MS Office. Het gaat om 100% officiële licenties die volledig audit proof zijn. Het is dé manier waarop steeds meer organisaties besparen op de kosten voor hun software, terwijl ze netjes aan alle regels blijven voldoen.
Bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? U kunt online licenties kopen. Die licenties hebben wij overgenomen van bedrijven die daar geen behoefte meer aan hebben. Zij verkopen de licentie, zodat we u die op een voordelige manier kunnen aanbieden. Het is volledig legaal, doorstaat iedere audit en levert daardoor geen andere software op dat wanneer u een nieuwe licentie zou kopen. Vraag hier een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.