11/15/2022
1 min
0

Maak kennis met Digi License: De nieuwe software webshop van Softtrader

11/15/2022
1 min
0

In deze blog leest u meer over de nieuwe webshop van Softtrader - Digi License. Waarom is deze in het leven geroepen, welke licenties zijn er en hoe kunt u profiteren van het bestellen bij Digi License.

Wat is Digi License?

Softtrader introduceert Digi License. Dit is onze webshop waar niet alleen bedrijven maar ook particulieren hun softwarelicenties kunnen aanschaffen. Ook het productaanbod is een punt van verbetering. Naast de Microsoft licenties die u bij Softtrader kunt kopen, zijn Antivirus en Grafische Software toegevoegd. Bij Digi License kunt u terecht voor eeuwigdurende licenties, abonnementen, tweedehands en nieuwe licenties.

Waarom is Digi License in het leven geroepen?

Bij Softtrader richten we ons, zoals u wellicht weet, op IT-resellers en bedrijven van elke omvang. Omdat onze klantenkring alleen bestaat uit geregistreerde bedrijven, konden we tot nu toe geen service verlenen aan particulieren die offertes aanvroegen. In plaats van een webshop te maken voor particulieren met alleen de Microsoft licenties die we bij Softtrader aanbieden, besloten we het beter te doen. We creëerden Digi License - de software webshop voor zowel bedrijven als particulieren, waar we naast Microsoft licenties ook Antivirus en Grafische Software aanbieden. Ons assortiment bestaat uit 700+ software licenties, zowel nieuw als tweedehands.

Vragen over licenties van Softtrader banner

Wat heeft u aan een bestelling bij Digi License?

Ongeacht of u als particulier of als vertegenwoordiger van een bedrijf licenties aanschaft, bij Digi License kunt u uw software kopen. Bovendien profiteert u van de verscheidenheid aan licenties die wij aanbieden en de meerdere betalingsmogelijkheden die er zijn. De levering is ook veel sneller - meestal ongeveer 2 uur na betaling. Bedrijven hebben vooral baat bij een snelle levering als de tijd dringt. In dat geval is Digi License de betere optie. Wanneer het echter gaat om grotere projecten of wanneer een offerte op maat nodig is, is Softtrader de beste keuze.

Bestellen en leveren bij Digi License

Het bestelproces bij Digi License is heel eenvoudig. Nadat u uw licentie heeft gevonden, voegt u deze toe aan het winkelwagentje en vult u uw gegevens en de betaalmethode in. Na betaling van de licentie(s) ontvangt u een e-mail met de activeringscode en link. De standaard levertijd is ongeveer 2 uur op werkdagen. Als u in het weekend bestelt, wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag 's ochtends verwerkt.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.